Ny hotline til kommuner med dagpengejihadister

At den danske skattekiste er et stort tag-selv-bord for alverdens fremmede terrorister, og at gode danskere der går på arbejde er fuldstændig til grin for egne penge, har længe været velkendt.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering bliver åbenbart kimet ned af kommuner og fagforeninger fra hele landet, der udbetaler skattepenge til IS-jihadister i Syrien og Irak. I et så stort omfang, at de slet ikke kan følge med. I hvert fald lancerer styrelsen nu en dedikeret hotline fra den 6. januar 2020, hvor man kan ringe direkte på telefon 72 21 75 05 og få rådgivning, hvis man som myndighed udbetaler skattepenge til IS-jihadister i udlandet.

Det lyder umiddelbart meget voldsomt, desperat eller skræmmende. Er omfanget virkelig så stort?

Det vil Syrienblog naturligvis holde øje med i det nye år.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.