Terrorist Søren Pind: Assad skyld i danske terroranholdelser


På trods af et påstået klimavalg, kan landsforræder og terrorist Søren Pind stadig underholde i dagens trykte og dieseltransporterede papirudgave af terroristorganet Berlingske.

Hvis bare USA (og Danmark) havde bombet Assad i Syrien, var der ingen problemer i Danmark i dag, hvis man skal tro Haifaa Awads ven og fhv. minister.

Politiet anholdte 22 personer og ikke engang halvdelen af anholdelserne holdt i retten, selvom anklagemyndighedens begæring om varetægtsfængsling alene ofte er nok for Danmarks Domstole. Den gamle justitsminister har dog allerede dømt Assad skyldig.

Det er siden kommet frem, at en anholdt er asyl-ansøger, som Folketinget jo selv har inviteret ind ved lov. Næsten alle andre skulle angiveligt også være racefremmede, bl.a. med boliger i Greve i Storkøbenhavn, som de næppe selv betaler. I hvert fald har en nabo udtalt til B.T., at de var mest aktive omkring midnat og at de først stod op kl. 10 om formiddagen. Det lyder umiddelbart meget som forhold, Søren Pind selv har været med til at finansiere i Finansloven.

Terroristen Søren Pind er ansvarlig for terroraktionen og alle terrorangreb i Danmark. Hvis man fjernede Søren Pind, ville PET minimum skulle afskedige 100 sikkerhedsmedarbejdere, der hver dag arbejder hårdt for at modarbejde Søren Pinds og Folketingets kriminelle landsskadelige og landsforræderiske terroristvirksomhed mod det danske folk og den hvide makroritet – dette selvhadende og suicidale undertrykte flertal.

En effektiv udleveringsaftale med Assad (der inkluderer Søren Pind) vil kunne halvere myldretrafikken på Klausdalsbrovej. Politiet vil få enorme problemer med, at få tiden til at gå.

Hvis en orkan skaber mere vindmølleenergi, skaber Søren Pind vækst – specielt i sikkerhedsbranchen. Hvad der startede som København Frederiksberg Nattevagt i 1901, er i dag verdens største sikkerhedsselskab G4S på børsen i London med 570.000 medarbejdere.

Grænserne og kasserne er åbne. Håndværkeren har fået DNA-mærkning. Vejboder og gårdbutikker er under CCTV døgnet rundt. Hos købmanden skal man hente en nøgle, når man skal have oksemørbrad. Gudskelov, man ikke længere skal holde i kø i 5 minutter for at vise pas, når man skal hente en billig ramme øl. Terrorunionen Schengen er sandelig det værd!