Frederiksen-styret fængsler danske oppositionsaktivister

Regimestyrker loyale over for Mette Frederiksen og dennes sekt Folketinget har anholdt moderate danske oppositionsfolk og aktivister, herunder frihedsaktivist Jacob Vullum Andersen fra Randers.

Syrienblogs kilder havde sidst forbindelse med Jacob i går aftes, så mon ikke regimet har ventet tålmodigt på, at han lå i sin seng om natten, inden de brød ind i ly af mørket, hvor disse sorte kræfter, der virkelig hader danskere, opererer trygt og hjemligt.

De er fremstillet i en politisk skueproces bestilt af Mossad, som regimet betegner et grundlovsforhør, hvor de er blevet fængslet af “dommere”, der er udnævnt af Justitsministeren, der også er chef for anklagemyndigheden. De er sigtet for at have malet på nogle sten, imens regimet løslader racefremmede røvere og voldtægtsforbrydere i grove sager uden fremstilling. Har man fulgt medierne kan man forestille sig, at sigtelsen i arrestantsagen muligvis vil blive udvidet til også at have påsat nogle klistermærker. Bare Enhedslisten og AFA nød samme retspleje.

Syrienblog fordømmer regimet. Mette Frederiksen har mistet enhver legitimitet. Den moderate oprører Jacob Vullum Andersen er den eneste legitime repræsentant for det danske folk.

Syrienblog appellerer til Rusland, Iran og de frie østlige lande om en R2P no-fly-zone, der kan beskytte civile danskere mod Frederiksens kemiske angreb og tøndebomber. Om en humanitær korridor, der kan fragte nødhjælp frem til Nordfront og andre civile NGOer og nødhjælpsarbejdere, der redder danske civile ud af murbrokkerne efter regimets angreb. Frederiksen MUST go!