Tre syrere fængslet for grove voldtægter og røverier

I alt tre af Forrædertingets “stakkels syriske asylansøgere” er nu fængslet for røverier og voldtægter begået i Aarhus den 8. juni 2019 og Frederiksberg den 9. juni 2019.

Ofrene var bl.a. to københavnske kvinder på henholdsvis 34 og 41 år. De to første blev fængslet den 26. juni 2019. I formiddags blev en sidste raketforsker, en 17-årig syrer, endelig fængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Ifølge sigtelsen står de bag flere tilfælde af grove røverier mod bordeller, hvor tre kvinder også skal være blevet voldtaget ifølge sigtelsen. Pigerne blev overfaldet med peberspray og tvunget til oralsex, altså at sutte og slikke pik på asylansøgerne samt samleje. Pigerne blev truet med kniv og taget i halsgreb og følte sig så bange og magtesløse, at de ikke turde gøre modstand over for hjertelægerne. Danmark er en legeplads for dem. Danskerne er legetøjet.

Den 17-årige endte med at blive “varetægtsfængslet i surrogat” på en “sikret” institution, der bedst kan beskrives som en SFO med et symbolsk hegn omkring sig. Personalet er venstreorienterede pædagoger og flygtningevenner. Man får eget privat sove- og badeværelse, 100 kroner i døgnet udbetalt til smøger og cola, og på bl.a. Sølager har de ansat en kok. Når dørene bliver låst op om morgenen, er morgenbordet med frisk brød, ost, marmelade, juice og kaffe allerede klar. Få timer senere er frokostanretningen klar med smørrebrød og forskellige lune retter. Aftensmaden (som personalet laver) voterer de indsatte om, og er typisk oksefillet, kylling, lasagne eller pizza. Fritiden bruges på tolereret hashrygning, PlayStation, boldspil i hal og hygge. Om aftenen er underholdningen typisk, at aktivere brandalarmen og tilkalde det halve af det lokale brandvæsen eller kortslutte en stikkontakt. En anden sjov “leg” er at barrikadere sig en hel afdeling på et værelse og derefter forhandle med personalet om “prisen” for, at komme ud igen. Det er sgu lige før, man helt begynder at savne tiderne som -18 år varetægtsarrestant, når man tænker tilbage på dem. Staten betaler 180.000 kroner pr. måned pr. indsat til institutionen.

Det er ikke for sjov, at selv den ellers så mangfoldige Sofie Brandvarm på Annoncelight kun modtager “mænd af skandinavisk udseende” – det handler om ren erfaring.

Det er naturligvis alt sammen noget, Syrienblog har hørt fra en vens ven.

Syrienblog vil naturligvis følge sagen om denne iværksætterhorde tæt og helt til vejs ende. Disse sager opstår udelukkende, fordi 90 mandater i Forrædertinget og deres domstole accepterer det.

Østjyllands Politi vil gerne blære sig på Twitter, men der stopper åbenheden så også. Heldigvis kan de kun holde retsplejen hemmelig senest indtil domsafsigelsen.