Martyren Gaddafi har sejret

 

De seneste dage har budt på pinlige scener, hvor syriske styrker har stået og klappet af amerikanske tropper, der forlader Syrien, hvorefter deres baser er blevet indtaget af Assad.

Det sker ikke uden at ære Martyr Gaddafi, der for otte år siden blev overfaldet af den grådige fransk-amerikanske imperialisme og deres vanvittige lakajer i Enhedslisten i det, der blev startskuddet til denne langvarige fælles antifascistiske kamp mod CIA, AFA og ISIS.

Gaddafis død var den syriske nations lidelse og det syriske folks sejr er hans.

Mange har nok bemærket, at MSM har været meget stille om Libyen siden deres rovmord. Man skal ikke være et stort politisk geni for at indse, at Libyen ikke er et demokratisk paradis i dag.

Gaddafis søn, Saif al-Islam, blev efter flere års fængsel løsladt af de såkaldte “oprørere” med en undskyldning og stor fortrydelse. Heller ikke denne udvikling har interesseret primitive MSM, herunder terrorgruppen Politiken eller DRs største sadomasochist Anna Sol Jørgensen.

Gaddafi levede og døde som en mand.

3 Comments