Amerikansk base i Manbij overtaget af syriske styrker

Hvis AFA gik og troede, at deres økologiske feministkurdere skulle overtage, når USA har evakueret sine styrker i Manbij og Ayn al-Arab (Kobani), så kan de godt tro om. Syriske tropper har taget over. Overdragelsen er sket i ro og mag. Amerikanske og syriske tropper har krydset hinanden uden problemer, men de amerikanske soldater har nægtet at hilse. Præsident Assad udsender en personlig tak til Anne Dalum og Tommy Mørck for deres kamp for et Assadistisk Syrien.

Hvorfor anstrenge mig, når jeg har Tommy og Trump“, skulle præsidentens kommentar have lydt.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.