Vestens sidste allierede i Syrien kastet i armene på Assad og Putin

 

Engang var alting Free Syrian Army. Husker du det? Danske massemedier og skiftende danske regeringer elskede dem. De blev kaldt moderate oprørere og der blev sendt millioner af danske kroner til dem. I dag hører vi ikke meget om dem mere. Med god grund; De er nu enten Jabhat al-Nusra eller tyrkiske soldater under Erdogan. Fantastisk hær danske skatteydere byggede.

I flere år har PKK været Vestens desperate håb. De kalder dem dog “kurderne”, det er vist bedre at omtale natklubsselvmordsbombere sådan. Venstrefløjen romantiserer dem endda, kalder dem progressive “feminister”, “økologer”, “socialister”. Rojava er nærmest den nye Second Republic og krigscharterturister fra AFA har været desperate for at komme derned og blive fotograferet. Intet under at Thomas Cook gik konkurs – store fadøl og hvide badestrande er åbenbart yt.

Der er en ting, som de tilsyneladende ikke har vidst om kurdere. De er som Sol Jørgensen (også kendt som Sofie Brandvarm på Annoncelight) prostituerede til enhver tid højestbydende. Assads tropper vælter lige nu ind alle steder, og de progressive feminister står og klapper af det. Senest i Manbij. Økologerne elsker nu Vladimir Putin og Assads portrætter pynter overalt i “Kurdistan”.

Tak til Danmarks regering, Jægerkorpset, AFA og de amerikanske specialstyrker for at bane vejen i nord. Der er kun én ting, der er bedre end at vinde. At vinde uden at anstrenge sig for det.

En ting er dog sikkert om Assad. Hvis eller når han får IS-fangerne, vil det kede ham, bare at henrette dem eller have dem i fængsel. De skal ud og arbejde. Gerne i Europa.

Man kunne passende kalde dem Free Danish Army. Folketinget har fået travlt.

Amerikanske tropper på vej ud krydser syriske styrker på vej ind i Ayn Al-Arab (Kobani).
Syriske styrker i Ain Issa nær Raqqah.
Syriske styrker i Manbij.
Det er vist godt, at den majestætsfornærmede Sol Jørgensen ikke er rigsadvokat. Så sad vi alle fængslet. Måske hun i virkeligheden ville passe langt bedre ind i Assads Syrien, end hun tror. 

Vores straffeattest og samvittighed er ren som en nyfødt babys glatte barnenumse. Gid man kunne sige det samme om Annas værdighed og nøgenbilleder i privatgalleriet på girlfriend.dk.