Danske trotskister opfordrer til angreb mod Tyrkiet

For en revolutionær krig mod Tyrkiets præsident. Krigen skal bringes til Tyrkiet.

Så klart er budskabet fra den revisionistiske terrororganisation Revolutionære Socialister, der nok stadig er bedst kendt som Socialistisk Standpunkt, der åbenlyst hylder den nazistiske Gestapoagent, sexisten og massemorderen Lev Terrorist Trotskij.

Krigserklæringen, der opildner til terror mod et NATO-medlem, er publiceret på domænet marxist.dk i kølvandet på en amerikansk tilbagetrækning i Syrien.

Da USA gik ind i Syrien var Socialistisk Standpunkt meget stille. Kun når deres imperialistiske herskere trækker sig ud, lyder der ramaskrig i den revisionistiske terrororganisationen, der har til formål at knuse enhver reel modstand i den kapitalistiske verden ved fake opposition.

Sadisten Trotskij var grundlæggeren af BDSM. Han satte en ære i seksuel ydmygelse og nedværdigelse. Her afstraffes to mindreårige søskende på henholdsvis 13 år og 16 år under borgerkrigen.
Kurderne har tre allierede i Syrien: Benjamin Netanyahu, Donald Trump og RS.
De største vindere af revolutionen i RS er indtil videre Carlsbergs aktionærer, der står til et udbytte i år på omkring fem milliarder. Skulle man blive fristet, vil vi dog hellere opfordre folk til at købe Danske Bank for tiden – hvis det absolut skal være dansk.