Syrisk par fik asyl og 18.200 kr./mdr, svindlede og spillede det hele væk

To stakkels forfulgte syriske asylansøgere/velfærdsmigranter/hjertelæger/raketforskere eller hvis man spørger domstolene bedrageriske ludomaner, blev i sommers den 2. juli 2019 dømt for den 14. oktober 2017 i forening, at have bedraget SEB Kort Bank ved, at angive en falsk ansøgning om Diners Club kreditkort, hvorefter SEB Kort Bank blev snydt for 10.469,82 kr.

Til grin for egen regning: Bedrageriet skete parallelt med, at parret fik 18.200 kr. udbetalt hver eneste måned af danske skatteydere i såkaldt integrationsydelse og boligstøtte. Alene boligstøtten udgjorde over 2000 kroner om måneden med en tårnhøj luksushusleje på over 6000 kroner.

Det bliver til over 872.000 kroner i rå udbetaling på fire år. Dertil kommer udgifter til tolke, sundhedsbehandling, sprogskoler og ikke mindst retssager. Ingen kvaler, lønmodtagere betaler.

Aktuelt taler den nye regering allerede igen om flere kvoteflygtninge og at sætte foden ned overfor unge danskeres uddannelser, imens skoler og sygehuse lukkes. Den første minister har allerede taget orlov på ubestemt tid – med alt betalt, naturligvis. Arne kan rende og hoppe.

I retten forklarede ingeniør-parret, at alle pengene var gået til spil og sjov på legepladsen Danmark, som landet her omtales på arabisk blandt syrere. Ingen af dem har haft arbejde eller kan et ord dansk på trods af, at de mødte hinanden på en sprogskole – med alt betalt.

Det kom også frem i retten, at da de ankom illegalt til Danmark og søgte om asyl i 2015, kvitterede myndighederne straks, nærmest pr. automatik, med opholdstilladelser og ydelser i 5 år frem.

 • Zuheir Abdo Abdelhamid
 • Født 5. februar 1982 i Syrien
 • Kom til Danmark og søgte asyl den 14. august 2015
 • Fik opholdstilladelse i 5 år den 30. oktober 2015
 • Begik bedrageri den 14. oktober 2017
 • Blev straffet for bedrageri den 2. juli 2019 ved Retten i Viborg (3718/2018) med betinget fængsel i 30 dage med en prøvetid på 1 år. Udvist* af Danmark med indrejseforbud i 4 år.

(*Udvisning er symbolsk. Danmark udviser de facto ikke syrere grundet “deres sikkerhed”.)

Har forklaret, han er analfabet. Da han kom til Danmark, fik han CPR-nr og hævekort i banken. Det hjalp kommunen ham med at få. Han hævede løbende kontanter i banken og fik dem overført til en spillekonto.

Fik udbetalt 5200 kroner hver måned af danske skatteydere + en boligsikring på over 2000 kroner, altså mindst 7200 kroner udbetalt måned efter måned. I retten forklarede han, at skattepengene bl.a. blev brugt på spil for mindst 500 kroner. I retten forklarede integrationsydelsesmodtageren, at det var fuldstændig ligegyldigt for ham at miste 2600 kroner på Danske Spil, da han tidligere har mistet over 900.000 US dollars på spil.

 • Amal Ismaeil Omar
 • Født 9. marts 1968 i Syrien
 • Kom til Danmark og søgte asyl den 10. februar 2015.
 • Fik opholdstilladelse i 5 år den 21. april 2015
 • Begik bedrageri den 14. oktober 2017
 • Blev straffet for bedrageri den 2. juli 2019 ved Retten i Viborg (3718/2018) med betinget fængsel i 30 dage med en prøvetid på 1 år. Udvist* af Danmark med indrejseforbud i 4 år.

(*Udvisning er symbolsk. Danmark udviser de facto ikke syrere grundet “deres sikkerhed”.)

Har fået ordineret psykofarmaka. Er ugift, men kæreste med Zuheir Abdo Abdelhamid siden 2016. Ingen børn sammen, men Amal Ismaeil Omar har børn fra et tidligere forhold. De var ved domsafsigelsen henholdsvis 16 og 20 år. De har også boet i Danmark, men bor angiveligt i Tyskland. Begge Amal Ismaeil Omars forældre er angiveligt døde og hun har angiveligt ikke yderligere familie i Danmark. Amal Ismaeil Omar har forklaret, at hun ikke har nogen danske venner og kun holder sig derhjemme. Hun har intet arbejde. Hun kan intet dansk. Hun kan ikke engang stave på arabisk. I 2017 fik hun 9000 kroner udbetalt af de danske skatteydere hver måned og havde en husleje på 6000 kroner, hvor hun naturligvis fik boligsikring oven i. Raketforskeren har gået i skole helt indtil 7. klasse. I retten har hun påstået, at hendes brødre er eftersøgt i Syrien. Hun har forklaret, at hun har adskillige familiemedlemmer i fængsel i Syrien, hvorfor det må antages, at hele familien er dybt kriminelle.