God nyhed: Gale abegranter amok, dræber hinanden på Lesbos

Det skal ikke kun være dårlige nyheder, det hele. Der skal også være plads til de gode nyheder.

Sindssyge gale, dyriske abeagtige pædosylansøgere er gået fuldstændig amok på den græske ø Lesbos, hvor de af fuldstændig uransagelige årsager bliver opbevaret af det græske regime, der åbenbart nægter at håndhæve sit territorial – eller formentlig ikke må dette for sine storkapitalistiske kreditorer, der ejer landet som en pantflaske.

Så er det heldigt, at disse abelignende fremmede zoombie-væsener er ganske selvantændelige. Således har der været så store abeoptøjer i Moria-lejren, hvor de har sat ild til alt og alle, at en af deres egne kvinder og dennes barn under lykkelige omstændigheder heldigvis er omkommet.

Måske skulle man bare futte hele rabiesreden af og beordre militæret skyde alt, der løber.

Du betaler for befolkningsudskiftningen: MasterMigrant – Terrororganisationen EU og UNHCR udleverer MasterCard til enhver abe i Grækenland, hvor der bliver indsat 500 EUR hver måned. Danmark bidrager årligt til EU med 7,2 milliarder kroner, når man trækker det modtagne fra. En million kroner 7200 gange eller 20 mio. om dagen. Til UNHCR bidrager Danmark årligt med 358 millioner kroner, imens sygehuse og skoler lukker. Arne skal bare arbejde 12 min. mere.