Syriske migranter fra Sverige amok ved natklub i Helsingør

Hipo blev i nat kl. 3.24 tilkaldt til Club Retro i Helsingør.

En gruppe ‘forfulgte’ syriske velfærds- og festmigranter fra Sverige havde ved natklubben generet en gruppe danske gutter så meget, at der var opstået tumult, hvor de syriske natklubsmigranter havde været så aggressive, at Hipo måtte rykke ud.

Hipomand Christian Kobbernagel har udtalt til Helsingør Dagblad, at ingen er blevet sigtet for noget, hvorfor de syriske migranter, der først flygtede til Sverige og siden til et diskotek i Danmark, altså ikke er blevet udvist. Alle rygter er for dem blevet bekræftet: Danmark er en legeplads.

Gad vide, om Assad også giver danskere 1000 dollars i integrationsydelse om måneden, hvis de tager på natklub i Damaskus? Om syrisk politi bare kører videre, hvis de laver ballade?

På Google har Club Retro priskategori $$$. Alene entréen er 120 kroner, hvorefter man køber drikkevarerne i baren til på nettet uoplyste priser. Ingen kvaler – integrationsydelsen betaler.

I Helsingør Kommune var 61,5% af alle dømte personer i 2017 udlændinge eller efterkommere. Officielt er kun 12,6% af kommunens befolkning udlændinge eller efterkommere. Officielt…

Syrienblog tager forbehold for, at der blot var tale om dygtige hjertelæger og forskere, der efter en hård arbejdsuge på DTU og Rigshospitalet, havde brug for en øl i byen, hvorefter de blev overfaldet af racistiske danskere, såsom Voldelige-Jens og Knivstikker-Anders, der helt umotiveret provokerede dem, som hadefulde højreekstreme danske unge Anders’er jo gør.