Legeplads: Syrisk pædosylansøger gramsede børnebryster i Esbjerg

Hvis du lige havde glemt Numsegramseren, så bare rolig; Hjertelægehorden/The Walking Dead er skruen uden ende. En Giardiainfektion, der skal bekæmpes – helst kemisk.

Fem danske veninder mellem 15-16 år blev lørdag klokken 22.24 udsat for overgreb af en stor flok på otte pædosylansøgere. De danske børn skulle være blevet befølt på både bryster, røv og fisse på åben gade i Esbjerg, der bærer bymottoet: “Rask må det gå” (Rask må børnene løbe, red.).

Den islamistiske parasitinfektion går i hvert fald rask i den gamle danske fiskerby, nu en syrisk legeplads/horehus med alt betalt.

Kl. 22.50 fandt endnu et overgreb sted, da et 14-årigt dansk barn i en kø til et toilet på Borgergade, blev kysset og taget på brysterne, så pigen og en veninde måtte flygte fra stedet.

Senere lykkedes det (endelig) Hipo at finde frem til to gerningsmænd på et diskotek i Skolegade. Det viste sig, at være voksne pædofile sexturister. En 19-årig pædofil sexturist fra Syrien samt en 20-årig pædofil sexturist fra Iran, begge boende på pædosylcentret/sexfesthotellet i Hviding.

Hipo valgte ikke at anholde eller sigte de pædofile sexturister fra de pædofiles Spies, børnesexrejsebureauet Røde Kors. Med en sexturistydelse på over 8000 skattekroner om måneden, er der mange skattepenge, der skal bankes af på byens diskoteker og danske luderpiger.

Kun du (og Mettes nyttige proletarnar Arne) betaler pædofesten.

Når man kan opføre sig med så manglende respekt for et alt for gæstfrit værtsland, må det være begrænset, hvor forfulgte syrere kan være i Syrien. Lad os straks få en god aftale med folkehelten Assad, så disse kriminelle kan komme hjem i fængsel eller endnu bedre i galgen.

En god pædosylansøger er en død pædosylansøger.

Danmark for danskerne.

Gas er en oplagt og klimabevidst løsning på udlændingeproblemer i Danmark, såfremt Assad af forståelige årsager ikke er interesseret i en aftale om at modtage moderate pædofile.

En flygtningelejr til asylansøgere under sagsbehandling efter vores forskrift.

Når nævnet har truffet afgørelse om familiesammenføring ved eksekutionspeloton.

 

6 Comments