Bekræftet: Ahmed Samsam var en PET-stikker der blev ladt i stikken

PET’s rene og ranke: Agent Ahmed Samsam (tv.) med lillebroderen Hamza Samsam (th.). Hamza blev knivdræbt i København i 2015. 

Stikkeren, der blev ladt i stikken. Det må være Ahmed Samsams nyeste titel. Ahmed Samsam græder over manglende opmærksomhed på Facebook i disse dage. Ingen medier vil lytte til ham, men trofaste Syrienblog kan han regne med. Vi bekymrer os sandelig stadig for ham.

Da terrorist Ahmed Samsam i 2015 pludselig blev løsladt helt ubegrundet efter at være sigtet for vold mod Politiet under optøjer i forbindelse med broderen Hamza Samsams begravelse, hvor Politiet bl.a. måtte anvende både peberspray og affyre pistolskud, begyndte alarmlamperne på Syrienblog at bimle, og vi meldte første gang videre i vores systemer, at Ahmed Samsam nu måtte betragtes som en stikkerdreng, der handler med sigtelser på Klausdalsbrovej som var det lakridser.

Syrienblogs kilder i Københavns Politi (ja, der findes stadig patrioter derinde) bemærkede tillige, at de betjente der blev overfaldet, var uforstående over for Ahmed Samsams løsladelse og sigtelsesfrafald, da de havde bevidnet hans vold på første hånd. Anklagemyndigheden var ikke til at hugge elller stikke i, og den juridiske dommer ved grundlovsforhøret nægtede at begrunde løsladelsen over for B.T. Formentlig “under hensyn til Danmarks forhold til fremmede magter“, som røgsløret hedder, når kriminelle handler i slikbutikken på Klausdalsbrovej.

Man skal kæmpe, for at finde tårerne frem… 

Stikkerforholdet bliver bekræftet af søsteren Dowa Samsam i et opslag af 3. september 2019.

Jihadist Ahmed Samsam er aktuelt varetægtsfænglset i Spanien for terrorisme. Han er idømt otte års fængsel ved første instans, men har anket dommen til frifrindelse. Hos Syrienblog noterer vi os med tilfredshed, at når Ahmed Samsam virkelig er forsøget værd for en muldvarp, så er oplysningssituationen i Syrien desperat for PET.

Faderen Jihad Samsam, der er tandlæge på Bispebjerg Bakke 7 i 2400 København NV og har bopæl på Egetvej 32 i 4800 Nykøbing Falster, kom til Danmark i 80’erne. I 1992 besøgte han Taliban i Afghanistan, hvor han bl.a. modtog træning i betjening af AK-47 og RPG. Turen blev efterfølgende belønnet med dansk indfødsret i 1996. Det yngste barn i flokken, født kort tid efter 2001, hedder Osama – opkaldt efter familiens store forbillede Osama Bin Laden.

PET’s bedste, ynkelige og desperate bud på en muldvarp i Syrien, der blev afvist allerede af selv Tyrkiet og nu sidder i et hul i Spanien. En badebold og et stykke ødelagt legetøj. PET har ikke just gjort sig anstrengelser for at få deres bold tilbage fra det allierede Spanien.

Ahmed Samsam eller nogen der repræsenterer ham igennem hans profil, indrømmer den 6. september 2019, at han har kæmpet for al-Qaeda gruppen Jabhat al-Nusra, der er en erklæret terrororganisation af bl.a. FN’s Sikkerhedsråd, USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Australien, New Zealand, Japan og Tyrkiet. Skulle man være i tvivl, så bryder Samsam sig ikke om Syrienblog. På trods af talrige politianmeldelser, plejer undertegnede primært at blive mødt med steaks og store fadøl i Spanien og Tyrkiet. Mus, rotter og kakerlakker er endnu oplevelser, der står til gode.

Upålideligt lort eller ej. Vi vil nøjes med at lade de flotte Syrien-selfies tale for sig selv.

6 Comments