Regeringen giver yderligere 180 millioner til Syriens fjender

Vi vandt krigen – de vandt millionerne. Det er virkeligheden i Syrien lige nu. Du betaler.

Regeringen har besluttet, at forgylde Syriens fjender med yderligere 180 millioner skattekroner “til indsats i Syrien”. Det fremgår, at beløbet blandt andet fordeles til Red Barnet, hvis generalsekretær er millionvillaejer Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten, der sidder som en parasit i Red Barnet med en årsløn på 1.031.416 kroner før kørselstillæg. Et parti der har foreslået at give Stinger-missiler til al-Qaeda.

Også Mellemfolkeligt Samvirke kommer til at mærke millionregnen. En terrorbevægelse, der er kritiseret for at arrangere demonstrationer imod Syriens regering og i øvrigt for aktivt at have støttet “oprørs”-grupper i Øst-Aleppo og Øst-Ghouta og Idlib, der er tilknyttet al-Qaeda.

Ritzau skriver endvidere, at der i Finansloven i 2019 er afsat 2.600.000.000, altså en million kroner 2600 gange til såkaldt “humanitær bistand”. Der må være penge nok.

Lige lidt ændrer det virkeligheden i Syrien, imens skoler og sygehuse lukker – du betaler. Villaejer og millionær Johanne Schmidt-Nielsen bor i en pragtvilla i Valby blot et stenkast fra København til over 6,4 millioner kroner sammen med sin (nye) kæreste, direktør Casper Hyldekvist.

I det mindste knepper hun ikke fire i en seng, hvoraf en ender i håndjern og skueproces, helt efter principperne om demokratisk centralisme i partiet og dertilhørende embedssenge.

Lad os ikke håbe for en sådan ussel revisionist, at proletarerne en skønne dag måtte forene sig og konfiskere deres ejendom og kapital med revolutionære komiteer og også gerne rifler.

Penge ud af vinduet, imens skoler og sygehuse lukkes.

 

2 Comments