Dansk terrorturist romantiseres af regeringspartier og MSM

Den danske terrorturist Aske Barfod Sivesgaard er mandag idømt et sølle halvt års ubetinget højskoleophold ved Københavns Byret. Dommen falder, fordi han har besøgt den modbydelige, racistiske børnemorder terrorbande PKK i det nordlige Syrien.

I Danmark afsoner medlemmer af terrorbevægelsen Enhedslisten dog ikke ubetingede højskoleophold der ikke overstiger seks måneder, men kan i stedet anmode andre Enhedsliste-medlemmer ved Kriminalforsorgen om, at ligge på den lade side hjemme med en fod-“lænke”.

PKK er en terroristgruppe uden anerkendelse fra nogen stat, der er en erklæret terrororganisation i såvel Syrien som Tyrkiet, Irak, Iran, Australien, New Zealand, Japan, Østrig og sågar Danmarks NATO-allierede Canada, Tjekkiet, Tyskland, Holland og Spanien.

I 2005 erklærede hele NATO som organisation tilmed natklubsselvmordsbomberforeningen PKK som en terrororganisation. Det forhindrer ikke regeringens støttepartier Enhedslisten, SF og Det Radikale i at kritisere dommen. MSM romantiserer ham løs og JydskeVestkysten skriver, at “IS-bekæmperen tager dommen oprejst som en mand” efterfulgt af et langt interview med hans jydske forældre, der plabrer løs om hvor sød en dreng, deres afkom er.

Børnemordersvinet Aske Barfod Sivesgaard er opvokset med forældrene Lise Barfod Sivesgaard og Severin Sivesgaard samt søsteren Sara Barfod Sivesgaard i barndomshjemmet Bjerndrup Bygade 32, Bjerndrup i 6200 Aabenraa, hvor Aske indtil for ganske nyligt havde adresse. Han har tidligere gået på Felsted Centralskole, Kliplev Skole og Aabenraa Statskole. Moderen Lises mobilnummer er (+45)24793963. På Barthsgade 10 1. th i 8200 Aarhus N finder man Sara Barfod Sivesgaard. Hendes mobilnummer er (+45)29635197. Vil man tale med Aske, er hans mobilnummer (+45)29875116. Han er angiveligt flyttet til København, hvor han angiver at være ansat som dreng i et murerfirma. Dette uafklarede forhold er naturligvis noget, Syrienblog vil arbejde videre med.

PKK terrorangreb målrettet børn og turister i Tyrkiet – bare de sidste 10 år! 

 • 8. januar 2018
  Seks personer, herunder tre børn, bliver myrdet ved et PKK-selvmordsbombeangreb i Diyarbakir. 110 bliver såret. Årsag: Fordi de er tyrkere.

 

 • 11. januar 2017
  PKK myrder to tilfældige civile og kvæster ni under et angreb på åben gade i Izmir i Tyrkiet, der hvert år besøges af tusindvis af danske børnefamilier. Årsag: Fordi det er Tyrkiet.

 

 • 10. december 2016
  PKK udløser en bilbombe i Besiktas-distriktet af millionbyen Istanbul, der hvert år besøges af tusindvis af danske turister. 46 tilfældige personer det forkerte sted på det forkerte tidspunktet bliver dræbt. Årsag: Fordi det er Tyrkiet.

 

 • 24. november 2016
  PKK tager ansvaret for en bilbombe i Adana, der dræber to tilfældige personer på gaden og skader mere end 30. Årsag: Fordi de er tyrkere.

 

 • 6. oktober 2016
  PKK kvæster 10 under et angreb i Istanbuls Yenibosna-distrikt.

 

 • 7. juni 2016
  En bombe placeret i en bus i Istanbul dræber syv personer. PKK tager ansvaret i en erklæring, hvor de skræmmer turister til at “holde sig væk”.

 

 • 27. april 2016
  PKK-medlemmet Eser Cali udløser en selvmordsbombe i en moske i Bursa, Tyrkiet. Over 13 tilfældige civile bliver hårdt kvæstet. Årsag: Fordi de er tyrkere.

 

 • 13. marts 2016
  Et PKK-medlem udløser en selvmordsbombe i Ankara. 37 tilfældige civile på gaden i Tyrkiets hovedstad bliver dræbt. Årsag: Fordi de er tyrkere.

 

 • 23. december 2015
  Istanbuls Sabiha Gokcen International Airport der hvert år betjener tusindvis af danske turister bliver beskudt med morterild. PKK tager ansvar for angrebet.

 

 • 20. september 2011
  Tre tilfældige personer i Tyrkiets hovedstad Ankara bliver mejet ned af PKK.

 

 • 31. oktober 2010
  Et PKK-medlem udløser en selvmordsbombe midt på Taksim-pladsen i hjertet af millionbyen Istanbul, der hvert år besøges af tusindvis af danske turister. 17 civile bliver hårdt kvæstet. Årsag: Fordi de er tyrkere.

 

 • 27. juli 2008
  17 civile bliver myrdet da to eksplosioner rammer strøget i Gungoren distriktet i Istanbul. Fem af de dræbte er børn. Over 154 bliver hårdt kvæstet.

I en rapport fra Child Soldiers International af 2008 er det dokumenteret, at PKK har over 3000 børnesoldater. Selv Fuglen (Villy Fuglsang) må vende sig i graven over nutidens “Spaniens-frivllige”.

3 Comments