Kvaksalver Nabeeh Mohamad Qbeia omskar 2-årig i Helsingør-lejlighed

Uddannelse eller ej. Når Manu Sareen lover en karavane af læger og kirurger, så mener han det!

Terrorist Nabeeh Mohamad Qbeia (født 10. august 1960), bopæl på Horsedammen 13, 2. th. i 3000 Helsingør blev den 28. august 2019 idømt 40 dages betinget “fængsel” og betinget “udvisning” ved Retten i Helsingør (SS 10-3581/2018) for den 2. oktober 2016 at have omskåret en på tidspunktet 2-årig dreng på adressen Nordvej 37 i 3000 Helsingør.

Den 21. januar 2020 blev dommen ændret ved Østre Landsrets 7. afdeling (S-2485-19 / SAK-2019-1400801-289), sådan at Nabeeh Mohamad Qbeia udelukkende blev dømt for overtrædelse af autorisationsloven og ikke for vold mod barnet. Straffen blev fastsat til en bøde på DKK 25.000,00. Forsvareren var Erik Matthiesen og landsdommerne Finn Morten Andersen, Tine Vuust og Nina Hjorth (kst.).

Den islamistiske kvaksalver og tilkaldeheks Nabeeh Mohamad Qbeia er palæstinenser fra Syrien og har registreret mobilnumrene 42718660 og 42737724. På Facebook hedder han nabeeh.qbeia (FacebookID: 100003819945068). Han deler bl.a. adresse på Horsedammen 13, 2. th. i 3000 Helsingør sammen med Ibrahim Mohamad Ibrahim med mobilnummeret 42761602.

I lokalsprøjten kan man finde, at heksedoktoren har fået hele sin familie importeret til Danmark i flittigt samarbejde med regimets folkeudskiftningsinstitutioner og landsforrædersvin. Sønnen Ahmed Qbeia har deltaget som præmieperker i en hel serie af propagandaartikler hos Helsingør Dagblad, hvor det er breaking news, når en perker går i gymnasiet.

I artiklen “Mere end flygtning” af 28. april 2016 ved Helsingør Dagblad fremgår det, hvor hurtigt en bliver til 100; Ahmeds mors søster kom til Danmark og siden fulgte Ahmeds mor og far (heksedoktoren), to søstre, den ene søsters mand og to brødre, der nu alle bor i Helsingør og om meget få år vil have mindst fire børn hver med dansk indfødsret:

“Ahmeds mor havde en søster, der havde boet i Danmark i nu 30 år, og familien så en mulighed. De ville flygte fra Syrien og lade smuglere føre dem frem til et nyt land. Denne rejse ville dog være ulovlig, og Ahmed følte sig ikke tryg ved det. Ahmeds ene søster ville blive i Syrien med sin mand og sit ufødte barn, så Ahmed drog afsted med resten af familien bestående af hans mor, far og hans anden søster. De drog mod Tyrkiet, og fra Tyrkiet blev de ført ned i en båd sammen med mange andre mennesker. I båden var der trængt, og stemningen var trykket. Alles ansigter var malet med angst, og ingen talte sammen. Kun lavmælt hvisken kunne høres i ny og næ, og selvom alle sad så tæt op ad hinanden, var det stadig frysende koldt. Ahmed angrede for sin mor og søster, for hvis båden sank ville de ikke overleve. Hans mor og søster kunne nemlig ikke svømme, og hvis de kunne, ville det stadig være livsfarligt at svømme i et hav som dette.

De nåede uskadt frem til Grækenland, og derfra var det nemmere for Ahmeds mor og søster at komme videre til Danmark. Dog ikke for faderen og Ahmed selv, da det var nemmere for kvinderne at blive smuglet. Men Ahmeds mor og søster kom ikke til Danmark. De blev ført videre til Sverige, og boede der sammen med Ahmeds to ældre brødre.

Da Ahmed og hans far langt om længe kom til Danmark, blev Ahmed overrasket over, hvor fredeligt her var, da der ingen krig er. Det var også uvant for ham, hvor koldt her var. Han kom snart frem til, at det ikke var landet, det var hans tøj, der var koldt. Ahmed følte dog, at selvom landet var fredeligt, blev han ikke altid modtaget fredeligt. Nogle danskere kunne virke bange og lukkede over for fremmede, og de ville ikke snakke. På trods af dette, har Ahmed fundet gode venner og danskere, der kun er glade for at snakke med ham.

Ahmeds to brødre, søster og mor fik lov til at flytte til Danmark for at bo sammen med Ahmed og hans far, men Ahmeds mor var stadig ikke glad. Hun følte ikke helheden, som hun havde følt i sit hjemland, og ville have hele familien samlet. Dette betød, at Ahmeds gravide søster i Syrien også skulle flygte til Danmark. Dette ville blive en ekstra farlig tur, da hun var gravid, men hun og hendes mand drog afsted mod Tyrkiet og videre mod Italien. Der gik lang tid, før de ville have kontakt til resten af familien i Danmark, og i denne lange periode frygtede Ahmed og hans familie for søsterens liv. De vidste ikke, hvad der ville ske, eller hvor de var i verdenen, og uden kontakten til søsteren, var der en konstant trykket stemning. Men søsteren nåede uskadt frem til Danmark, og nu bor hele den store familie sammen i Helsingør. Ahmeds mor blev atter glad. Familien er samlet, alle er i god behold, og helheden er tilbage. Alt hvad Ahmed nu drømmer om, er fred i hans hjemland.”

Opslag på Facebook afslører, at den palæstinensiske familie Qbeia er kæmpe og (indtil videre) omfatter over 100 personer i både Danmark og Sverige.

 

Præmieperker Ahmed Qbeia

At være en stakkels asyl-ansøger i Danmark er en sød drøm med boliger og BMW’er. Det har hele familien Qubea fundet ud af. Staten har underskud og skatten for danske lønmodtagere stiger snart FRA 85 procent i indkomstskat og meromsætningsafgift.

One Comment