Legeplads: Syrere i Herning kørte ræs og stak af fra Politiet for sjov

 

Stakkels forfulgte harmløse syriske migranter kørte alt for stærkt uden kørekort lørdag aften, hvorefter de forsøgte at stikke af fra Politiet i Sdr. Felding ved Herning, skriver Herning Folkeblad.

Ingen dansker ville nogensinde køre i bil i Syrien uden et gyldigt kørekort. For syrere er det lige omvendt; Danmark er en legeplads, der udspytter kolde kontanter, har billige luderpiger og et politi, der er ren underholdning. Kørekort er ligegyldigt i Legoland Danmark.

Lørdag aften kl. 18.20 ville færdselspolitiet i Sdr. Felding ved Herning bringe en bil til standsning, da den kørte for hurtigt. Det er åbenbart normalt, at asylansøgere under integrationsydelse i Danmark har råd til bil og benzin – goder som danske lønmodtagere normalt må knokle hårdt og optage gæld for. Integrationsforsødelse er en verdenskendt attraktiv ydelse. Du betaler.

I bilen var en 49-årig syrer, hans 19-årige søn og en 30-årig mand. Først løber den 49-årige ingeniør væk, men han bliver indhentet og fanget, hvorefter hans 19-årige turnuslægesøn og en 30-årig atomfysiker løber væk i stedet. Hvorfor vides ikke – formentlig for sjov.

Den 49-årige hjertelæge, der har været så optaget af medicinstudierne at han end ikke har erhvervet et kørekort, blev anholdt og fængslingen opretholdt i tre døgn. De to raketforskere, der senere blev fundet og anholdt, blev straks løsladt tilbage til integrationsforsødelse igen.

Man fristes til at sige:
Foreigners, please don’t leave us alone with the danes!

2 Comments