Syrisk migrant med sværd i Stuttgart

Imens regimet i Kabulhavn har travlt med at begære kvotemigranter og forære uddannelse til hele verden, er en 19-årig syrisk velfærdsmigrant sigtet for adskillige bilbrande i Örebro i Sverige.

Tysk politi har netop anholdt en 28-årig syrisk velfærdsmigrant, Issa Mohammed, for at have dolket en 36-årig mand på åben gade i Stuttgart med et sværd. Henrettelsen fandt sted onsdag kl. 18.15, hvor det 36-årige offer var sammen med sin 11-årige datter, der ses fare fortvivlet rundt på nedenstående video.

Det er ikke mange dage siden, at en neger skubbede en mor og hendes 8-årige søn ud foran et tog, hvor sønnen blev dræbt for øjnene af sin mor. Det er tilsyneladende blevet en tradition blandt hjertelæger, ingeniører og raketforskere, at myrde børn og forældre sammen foran hinanden.

Assads afsavn til den “befolkning der flygter fra ham” må antages at være begrænset.

Vi tager forbehold for tilfældige ransagninger og anholdelser af regimet, der endeløst påstår at de mangler ressourcer og penge. De er fuldstændig til grin.


2 Comments