Dimissionsfest i Syrien, Danmark vil give syrere fri uddannelse

Regimet i Kabulhavn vil give alle migranter fri adgang til videregående uddannelse i Danmark. MSM kalder dem stadig “flygtninge”, men Shebbi fra LTF er jo egentlig også flygtet til Spanien, hvis vi endelig skal bruge deres analogi. En kort videregående uddannelse i den billige skala koster fra 963.000 kroner ekskl. integrationsydelse/SU/boligsikring. Du betaler.

Osman Darwish fra Syrien i Vejen, der går på VUC, er meget utilfreds med Østerbyskolen, hvor hans datter Eima Darwish går. Det ville være løgn at skrive gratis, fordi danskerne betaler.

I mellem tiden har vi kigget lidt på Damaskus Universitet, hvor der tilsyneladende er fuld gang i sommerens dimissionsfester. Det krævede hverken ministerbil, spindoktor eller partibagland at undersøge syreres uddannelsesforhold i Syrien, men blot internetadgang og omkring 10 minutter.

Det er vist det, man kalder at være til grin for egne penge. Selv Berlingske skrev i går, at ledigheden for syrere i Danmark er større end for nogen andre. Det lader ikke helt til, at det var hjertelægerne der kom. Til gengæld fik vi glæde af legenderne numsegramseren og tændstiksmanden. Ren romantisering af en sexforbryder og en IS-terrorist, der ville “dolke københavnere”.

Tricktyveri eller trickdemokrati? Først kom grænsekontrollen, men hvad nytter den, når man alligevel bare kan sige “asyl”. Så kom paradigmeskiftet – nu skulle de endelig hjem. Så kunne de pludselig ikke udvises, da et nævn med 50 medlemmer åbenbart kan underkende Folketinget. Så skulle kommunerne tilbyde dem penge for frivilligt at rejse hjem, men som migranterne meget ærligt og kynisk svarede: “Danmark er meget mere værd end 150.000 kroner”. Det er jo ikke engang to års borgerløn som migrant. Nu skal de så have uddannelse uden beregning.

Er dit pas papirspild? Man kan diskutere, hvilke rettigheder en dansk indfødsret giver, som ikke dansk indfødsret ikke giver. Det er egentlig noget miljøsvineri med alt det trykkeri.

Stort tillykke til alle dimitterede syrere – i Syrien!

Hvilke sanktioner? Pauser tilbringes ofte ved kiosken, hvor der sælges alt fra Pepsi-cola til Kit-Kat, Kinder, Mars, Twix og Crunch.

Militærnægterydelse: Alle kan købes for penge – også hvis det kræver et nyt “hjemland”. Det er uden tvivl sjovere at modtage 16.000 kroner om måneden for ingenting end at aftjene værnepligt. 

Migranter kommer ikke bare til Danmark. De bliver købt og betalt af regimet i Kabulhavn.


Ydmyger danskerne: Det er ikke mange år siden, regimets nye kæleabe sang med her. Han er virkelig ynkelig i jakksæt og slips. En lille påklædningsproletar. Lige noget for Mettes kadreparti.

4 Comments