Tjekkisk støtte til Syrien

Med 0 asylansøgere i frihed, fadøl til 10 kroner, en flad indkomstskat på 15% og en våbenlov, hvor man efter at have taget et “kørekort” kan bære op til to pistoler ikke-synligt over alt i offentligheden, er Tjekkiet ubetinget det bedste land i modbydelige EU.

Skal man hjem til hotellet godt sprittet fra Prags hjerte, koster deres tram 6 kroner. Dagen efter får man leveret McDonalds menu med Uber Eats til døren for under 100 kroner total.

Hvor Rasmus Paludan i Danmark er en rabiat ekstremist, ville han være en midtersøgende socialdemokrat, hvis han sagde de samme ting på tjekkisk. Stram Kurs udlændingepolitik er faktisk mere lempelig end Tjekkiets Enhedslisten.

Formanden for den Den Tjekkiske Fredsbevægelse, Milan Krajca, har mødtes med en korrespondent fra SANA i Prag, hvor han gentog fredsbevægelsens store solidaritet med Syrien.

Tjekkiet er det eneste EU-land, der har beholdt sine diplomatiske forbindelser til Syrien, og er således protecting power for hele EU og USA i Syrien.

Et eksempel på denne status var i april 2018, hvor den tjekkiske udenrigsminister Jan Hamacek rejste til Damaskus, hvor han mødtes med Syriens udenrigsminister. Mødet resulterede i, at to tyske statsborgere fra en NGO blev løsladt og hjemsendt.

De var varetægtsfængslet for indrejse uden gyldigt visum i Syrien.

I Tjekkiet bliver alle uden Schengen-pas eller visum ligeledes frihedsberøvet:

3 Comments