Tre civile og et spædbarn dræbt i israelsk angreb mod Damaskus

I alt fire civile, herunder et spædbarn, meldes dræbt i nattens israelske angreb i udkanten af Damaskus. Fordømmelserne fra Haifaa Awad, Enhedslisten og Amnesty er larmende tavse.

Når israelske angreb i Syrien beskrives i MSM, er det altid rettet mod “iranske agenter”. Man kan jo undre sig over, hvad et iransk spædbarn laver i den civile millionby Damaskus.

Det er svært at se formålet. Det kan være rutinemæssig træning, terror eller nok begge dele.

Heldigvis er det jo småting, når man ser på Kabulhavn, hvor eksekutionspelotoner åbenlyst kører rundt på gaden og likviderer folk med automatvåben, og hvor Politiet to gange på en uge har måtte bruge skydevåben, for rutinemæssigt at standse et køretøj. Det er selvfølgelig bleghvide danskere med navne som Christian, Anders og Morten, der er anholdt i disse sager.

Muslimer i Danmark er hjertelæger, ingeniører og din glade pizzamand. Arbejdsløsheden i Italien er 10,7%. 6,4 millioner pizzabagere burde ellers være nok til at dække Danmarks behov, så det er jo begrænset, hvor meget vi behøver frygte førstnævntes hjemsendelser.

Syrisk SAM i nat.


Mindre brand slukket på Cypern i dag, efter hvad der formodes, at være nedfald af fragmenter fra syrisk SAM rettet mod det israelske angreb. Eksplosionen kunne høres på hele øen i nat.

Mogadishu? Nej. Aleppo? Nej. Kabulhavn 2019? Jep. 

3 Comments