Mohammad Nabil Samer Kannout drak benzin og ville stene folketingskandidat

Mohammad Nabil Samer Kannout

Efter at regimets flygtningenævn har fastslået, at Syrien er alt for farligt for syrere, og at alle syrere kan bo i Danmark, er den 24-årige migrant Mohammad Nabil Samer Kannout fra Damaskus i dag dømt i Viborg for stening (SS 2081/2019). Den 13. april 2019 indtog han over 12 genstande, herunder benzin, hvorefter han stenede Rasmus Paludan under demonstration i Viborg.

Officielt er Mohammad Nabil Samer Kannout udvist med indrejseforbud i seks år, men det er jo ren PR og de facto værdiløst, når regimets nævn holder hånden over ham. Efter 60 dages fængsel kan han igen blive din nye nabo eller ham, der møder dine børn på vejen. Evt. benzinpåvirket.

Mohammad retfærdiggjorde sine handlinger med (gennem skatteyderbetalte arabiske tolke og advokater), at han blev provokeret af Rasmus Paludan, fordi han er “flygtet” fra Syrien. Han forklarede også, at han ikke opsøgte Paludans demonstration, men “tilfældigvis” faldt over den.

Desuden kom det fra forsvarer Joan Colding frem, at den syriske hjertelæge udover at drikke benzin og alkohol, også ryger hash i store mængder. En ret bizar forsvarer procedure.

Forsvarer Joan Colding var egentlig overflødig og reduceret til at være en dyr skatteyderfinansieret formalitet; Under retssagen måtte den dommerfuldmægtige flere gange gøre hjertelægen opmærksom på, at han altså svækkede sin sag, når han i retssalen fortsatte sine trusler mod Rasmus Paludan og flere gange fastslog over for retten, at han vil gøre det igen.

Hvis man virkelig er så forfulgt og bange en flygtning, drikker man næppe benzin forud for et kæmpe voldsorgie mod den “tilfældige” Paludan-demonstration. Endnu en historie om hjertelægen, der viste sig at være hooligan og terrorist. Dommen er anket. Du betaler.

Personlige oplysninger:
Mohammad Nabil Samer Kannout er født den 24. april 1995 og har bopæl på Middagshøjvej 21B, st. tv i 8800 Viborg, hvor han deler toilet og bad med Gabriel Nalibwine, der bor til højre. Ejendommen er ejet af Palle Munk Kjeldgaard-Christiansen og Benny Tolstrup. Mohammad kom til Danmark den 12. juli 2014, hvor han søgte asyl. Han fik opholdstilladelse allerede den 19. august 2014, gældende i hele fem år frem. Han er fra Syrien, men boede i Egypten i tre år, før han kom til Danmark. Han blev udvist den 25. juni 2019 med indrejseforbud i seks år efter dom for vold ved Retten i Viborg. Hans forældre bor i Tyskland. Han er i juni 2019 ugift og uden børn, men har angiveligt en sølle dansk kæreste fra VUC. Han stiftede den 25. november 2016 enkeltmandsfirmaet Ns Lamps (CVR: 38209442) under reklamebeskyttelse. Firmaet, der havde adresse på Søndergade 160 A i Frederikshavn, blev dog opløst igen allerede samme dag. Adressen er i øvrigt slet ikke godkendt til erhverv ifølge BBR.

Det er i sandhed en iværksætter-horde, der kommer fra Syrien.

Han er kendt med telefonnummeret 71449746, e-mail adressen nslampscom@gmail.com og har tidligere været registrant af domænet nslamps.com. På Facebook kalder han sig Nabil S Kannout (ID: 100010175594768). Han har tidligere haft en VW Golf 1,9 Tdi fra 1998 med registreringsnummer UU38518 (stelnummer: WVWZZZ1JZXW154256), men den er dog afmeldt efter en politiforretning den 17. april 2018, hvor nummerpladerne blev konfiskeret. Bilen havde dumpet syn tre måneder forinden, den 24. januar 2018, med resultatet “Ikke godkendt, omsyn ej muligt“. Mohammad er kommet på Joys swingerklub i Aarhus samt Crazy Daisy Aars, og er det man kalder rabiat muslim efter eget forgodtbefindende. For ham er Danmark en legeplads.

I Retten kom det frem, at Mohammad er arbejdsløs og ikke har taget nogen uddannelse i de fem år, han har været her. Han påstod selv, at han igen var i gang med 9. klasse på VUC, som han dog havde dumpet første gang. Han udtalte, at han regnede med at være færdig om to måneder. Gad vide hvilken VUC, der har eksamener og dimission – eller bare åbent – i sommerferien? Han forklarede desuden, at han er tilknyttet et misbrugscenter. Du betaler hans husleje og sprut.

Den store beskidte ludersøn, taberen Mohammad Nabil Samer Kannout læser tilsyneladende også Syrienblog. I hvert fald har han skjult sit indhold på Facebook lige efter udgivelsen af dette indlæg – noget vi selvfølgelig allerede havde kalkuleret med. Som bloggere, er det vores forbandede pligt at vi henvender os sprogligt til vores læsere. Hans mor er en lille luder, der skal kneppes hårdt.

Download dom (SS 2081-2019 af 25. juni 2019 ved Retten i Viborg)

Mohammad Nabil Samer Kannout (SS 2081-2019) 25.06.2019
(Download)

Mohammad Nabil Samer Kannout

Mohammad-Nabil-Samer-Kannout-politic

Syrisk oprørsflag, Det Muslimske Broderskab i Egypten og såkaldte “White Helmets”. At hylde Morsi er åbenbart ens største prioritering, når man lige er blevet udvist af Danmark (Facebook).

Mohammad Nabil Samer Kannout

Mohammad Nabil Samer Kannout

Mohammad Nabil Samer Kannout

Samer Kannout

Jesper Overgaard Andersen tjener kassen på sin kæleperker. Resten af vennekredsen er meget unge piger og diverse udskud fra den lokale VUC. Flere af dem har han åbenlyst sex med.

Jesper Overgaard Andersen

Godhedsindustriens Jesper Overgaard Andersen (Spangkærparken 53, Hjørring) tjener kassen som ekstern konsulent på VUC for Mohammad Nabil Samer Kannout. Du betaler.

Mohammad Nabil Samer Kannout

Ikke imponerende arbejde, Jesper har udført. Hjertelæge er Mohammad i hvert fald ikke blevet.


Fake news fra domstolene/anklagemyndigheden bliver straks ekkoet på Ekstrabladets forside. Man bliver ikke de facto udvist, når Flygtningenævnet lige har vurderet, at syrere ikke kan udvises.

“Mand smides ud af Danmark”, påstår B.T. Man kan næsten se betjentene løfte ham og kaste ham ud over grænsen – det kommer bare ikke til at ske i virkeligheden, uden for retslokalet og B.T.

7 Comments