Syriske LoL-gamere udelukket

Måske har flygtningenævnet alligevel ret, når de konkluderer, at Syrien er helt utåleligt for syrere. Gamere i Syrien er således blevet udelukket fra det populære onlinespil League of Legends, meldte Gamereactor.dk i dag. Asyl til alle – her og nu!

Angiveligt sker det i kølvandet på øgede amerikanske sanktioner mod Iran og Syrien. USA er tilsyneladende blevet ganske desperate efter at opfinde flere nye nytteløse sanktioner.

Normalvis bruger man VPN, men lige præcis gamere der spiller online, kan opleve store ulemper online ved VPN-brug, da det medfører en lille forsinkelse. En bruger på et forum beretter således, at han oplever over 300 ms. ping-respons med VPN, hvilket gør hans spil ubrugeligt. Det kan betyde meget, specielt ved FPS-gaming i lande, hvor forbindelsen i forvejen er dårlig.

Det er paradoksalt, at vores såkaldte allierede gør alt hvad de kan for at forfølge selv almindelige syrere i Syrien, parallelt med at flygtningenævnet bittert må konkludere, at livet i Syrien er alt for uværdigt for syrere. NATO har altid haft en meget underlig “alliance”-opfattelse, der primært handler om, at man kun må købe amerikanske våben til amerikanske krige, eller blive bombet.

Den frie vestlige verden 2019: Trump dikterer, hvem der må spille LoL.

leagueoflegends.com

Et substitut? Lørdag den 22. juni 2019 var der yoga arrangement i al-Jala’a sportscenter i Damaskus. En by der er alt for farlig for syrere, jf. Flygtningenævnet.

2 Comments