Danmark vil importere ISIS-børn

Imens skoler og sygehuse lukker, har regimet i Kabulhavn pludselig fået det vanvittige behov, at IS-terroristers afkom i Syrien er noget, det skal anstrenge sig for at få importeret til Danmark.

Da det såkaldte “kalifat” tog form fra 2013, blev mange 2. generations ekstremister i Europa fristet til at bekæmpe de dumme vantro. Siden er “kalifatet” forsvundet og nu er de vantro gode nok igen.

Normalt kan en fisk ikke være så dum at bide på krogen to gange og tilmed blive tilberedt i mellem, men regimet i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har sat helt nye standarder.

Helt konkret beretter bl.a. DR om, at danske myndigheder angiveligt har taget kontakt til “kurdiske myndigheder” (DR anerkender åbenbart Kurdistan uden om FN), med det formål at få udleveret en søn til en IS-terroristkvinde i Danmark, der altså er kommet tilbage til Danmark og nu er gået til de vantro danske myndigheder igen, som altid kun for at få ydelser og tjenester fra de vantro.

Når man i virkeligheden burde udvise IS-terrorister til Syrien, går man i stedet den helt anden vej, og etablerer nu åbenlyst IS-terroristfamiliesammenføring i Danmark.

Hvis du er terrorist og ønsker din familie samlet, så kom til Danmark. De sørger for det hele her.

Dine børns nye klassekammerat – hvis det står til danske myndigheder.
Man må give dem, at de er ærlige.