Tonsvis af amerikanske våben beslaglagt fra jihadister

Der er ikke en rettroende jihadist, der er så rabiat, at han ikke er god for noget. Den umættelige amerikanske våbenindustri er ubetinget den største vinder af “krigen mod terror” og Syrien.

Mandag konfiskerede syriske myndigheder igen store mængder våben fra jihadister i Homs, herunder israelske rifler, 12.7 mm., 14.5 mm., og 23 mm. Der udover TOW missilsystemer af amerikansk oprindelse, 20 kg. sprængstof, kommunikationsudstyr og droner, skriver SANA.

Jihadister og amerikanske våben følges traditionen tro hånd i hånd som et diamantægtepar. Når det kommer til finansiering af amerikanske våben til muslimer mod muslimer i et arabisk land, har verdens rigeste lande Saudi og Qatar meget løse hænder for Tel Avivs nyttige bataljoner. Når det kommer til begreber som “asyl”, lukker kassen straks med henvisning til danske skatteydere.