Handicappet kurdisk dreng henrettet af tyrkiske ‘Free Syrian Army’

For knap en uge siden, blev den 10-årige kurdiske dreng Mohammad Rashid Khalil fundet dræbt i landsbyen Qustal Jandu nær Afrin. Forinden var den handicappede dreng blevet kidnappet fra sin far, der også blev dræbt, af den desperate NATO-støttede tyrkiske ‘Free Syrian Army’, der forlangte $100.000 fra familien. Et beløb en kurdisk familie aldrig kan stille.

Drengen led af Downs syndrom, der ofte bliver resultatet i de populære kurdiske fætter-kusine, søster-bror og far-datter forhold. Disse terrorister er støttet massivt af NATOkiet og Israeldogan og har modtaget millioner af danske skattekroner. Den gode nyhed er, familien blot var kurdere. Når man samarbejder med slanger som USA og Israel, må man også forvente at blive bidt.

Det ville være belejligt for fred, homogenitet og velstand, hvis tyrkere, kurdere, amerikanere og jøder skred fra den af FN anerkendte Syriske Arabiske Republik eller subsidiært afventer den næste nært forestående røvfuld af den Syriske Arabiske Hær i Idlib.