OPCW-rapport: USA løj om kemisk angreb, Danmark støttede

Det er nødvendigt, at Vesten svarer igen mod Assad-styret i Syrien efter formodet giftangreb“, udtalte Statsminister Lars Løkke Rasmussen den 12. april 2018, efter at USA havde truet med at angribe Syriens regering som “straf” for et påstået “kemisk angreb” den 7. april 2018 i Douma. Venstre var dog allerede bagud, for allerede dagen efter – den 8. april 2018 havde Socialdemokratiets Nick Hækkerup udtalt: “Jeg håber, at amerikanerne igen vil vise, at de er dem, der står for lov og ret i verden” og “Jeg håber, at amerikanerne vil reagere militært over for Assad“.

Folketingets udenrigspolitik er klar: En anklager og en galge er nok.

Efterspillet: OPCW skjulte afgørende detaljer om angrebet
Den prisvindende journalist Robert Fisk har for nyligt bekræftet, at Organisationen for forbud mod kemiske våben (OPCW) efter deres undersøgelser af det formodede giftangreb den 7. april 2018 i Douma, bevidst har skjult væsentlige detaljer om angrebet. I en lækket rapport fra organisationen fremgår det, at de to cylindre (tønder) der blev anvendt til angrebet, var placeret manuelt ved målene – og ikke blev kastet fra fly, som USA påstod (løj om) forud for deres “straffeaktion”.

Løgneaktionen der blev ubetinget forhåndsstøttet fra Venstre til Socialdemokratiet, skete natten til den 14. april 2018 mod den civile millionby Damaskus. Ni personer blev dræbt. Mohammad Alloush fra Army of Islam hyldede “straffeaktionen” sammen med Folketinget og MSM og kaldte på flere, imens FN’s generalsekretær António Guterres fordømte folkeretsbruddet.

Denne historie har ikke været at bemærke hos dansk MSM, der har været optaget af, hvornår Rasmus Paludan har søgt aktindsigt hos offentlige myndigheder, der åbenbart er “chikane”.

Læs OPCW-rapporten her