Syriske Moyed Al Zoebi ville dolke tilfældige københavnere

Under parolen “Jeg vil dræbe hele verden, indtil Allah bliver tilbedt 100 procent” sendt i en SMS til sin mor, blev IS-krigeren Moyed Al Zoebi modtaget med kyshånd som “flygtning”.

Sammen med Dieab Khadigah samt en tredje påstået uidentificeret medgerningsmænd, skulle de detonere bomber og dolke tilfældige danskere på gaden i København. Moyed Al Zoebi har tidligere været tiltalt i Sverige for et angreb mod en shia-moske, imens Dieab Khadigah i 2017 blev idømt sølle 6 års påstået “fængsel” i Tyskland for terrorplaner mod København.

Moyed Al Zoebi blev i går idømt “livsvarigt fængsel” i Danmark, der i praksis betyder lidt over et årti med garanteret dansk bistand på fx. Storstrøm Narkohotel med eget nyt bad og toilet, hvor fangerne bl.a. tilbereder frisk hummer og hvor Kriminalforsorgen åbenlyst indrømmer, at de ikke kan forhindre hashrygning, underforstået: Det er fangerne, der sætter dagsordenen på hotellet.

Man kunne også have en ambassade i Damaskus, der kunne bane vej for aftaler for dansk erhvervsliv, og aftale hjemsendelse til Assad for Moyed Al Zoebi og alle hans syriske “hjertelæge”-venner. Hvor ond end, onde onde Assad er ond ved Moyed gør ikke ondt på nogen dansker. Vil “regimet” torturere ham hjemme, knæk og bræk fra hele Danmark.

Moyed Al Zoebi for retten i Sverige. En svensk frifindelse for terror gav berigeren blod på tanden til at søge flittigt arbejde i København: Som IS-terrorist, der skulle bombe og dolke tilfældige danskere på åben gade i København. #PleaseLeaveUsAloneWithTheDanes #AsylTilAlle