To personer anholdt for at være Syrienblog

To personer blev angiveligt anholdt af 13 betjente klokken syv om morgenen den 8. maj, sigtet for at have tilknytning til vores lille beskedne blog.

Underforstået: I april 2014 sigtede rabiate terrorister med skydevåben imod en børnefamilies hus i Skanderborg, da det var deres tur til at blive beskyldt for at være os. Din tur i morgen?

Det politisk motiverede drabsforsøg med skydevåben i Skanderborg er og forbliver uopklaret og uinteressant for regimet, der nu har travlt med at chikanere tilfældige folk for ingenting.

Da vi ikke har kontakt til nogen af de sigtede, er detaljerne få og primært baseret på rygter. Vi vil naturligvis følge skueprocesserne tæt – hvis de overhovedet når så langt.

Tiltale eller ej. Budskabet er ikke til at tage fejl af: Man skal tænke sig om hver gang man trykker på en tast og overveje, om regimet kan lide hvad man gør, hvis man ikke vil vækkes med magt.

De ludere der arbejder for sådan et desperat bananregime, de skulle skamme sig. Syrien vil blive et safe haven for desperate moderate Omar Abdel-typer, takket være dem.

Politisk chikane vil få konsekvenser for Danmarks forhold til fremmede magter og Danmarks sikkerhed. Regimet skal afstraffes og bøde. Kücükavci og mange andre moderate skal hjælpes.

Ordren til politi og brandmyndigheder var klar, da pøblen angreb Danmarks ambassade i 2006: “Tag en stor kop kaffe.” Man kan akkurat skimme et nydeligt portræt af præsidenten. Snart får Danmark en afbrænder af Koranen i sit parlament og Syrienblog vil hjælpe Folketinget og Udenrigsministeriet med at sikre en fuldstændig arabisk dækning i Damaskus.