Taberstedet Facebook lufter ud, Paludan får karantæne

Den globale efterfølger til danske Arto, børnesiden Facebook har (igen) fjernet tonsvis af uønskede personer, herunder Alex Jones. Rasmus Paludan har også (igen) fået 30 dages karantæne, angiveligt for et billede, der viste en statistik over migranters kriminalitet.

Vi bebrejder ikke amerikanske Facebook for, hvordan de modererer og opdrager brugere på deres egen ejendom. Man kan dog undre sig over, hvad voksne laver på en børneside, hvor man bliver behandlet som et lille umyndiggjort barn, der hverken må tænke eller sige noget forkert.

Udover små børn, er det kun tabere og pædofile, der bruger Facebook. At der så er mange tabere, gør dem ikke til mindre tabere. Hizb ut-Tahrirs Facebookside virker fint.

Da Syrienblog brugte Facebook for år tilbage erfarede vi, at deres konsekvent uskrevne regler, er meget dynamiske og primært afhænger af, hvad man betaler. Vi lavede flere forsøg med ekstremt kontroversielle indlæg, der blev anmeldt i massevis, men som ikke blev fjernet. Efter vores sidste annoncekampagne udløb, medførte harmløst indhold permanent sletning og vi indså, at vi i virkeligheden bare havde betalt beskyttelsespenge til en mafia.

Det er dybt underholdende at se Facebook i norden plabre løs om, hvordan de vil beskytte folketingsvalget imod påvirkning. Disse kriminelle!