PET-finansieret regimejournalist chikanerer opstillet politisk parti

Kriminalitet: Dansk .dk-domæne registreret i strid med reglerne for god domæneskik, åbenlyst med henblik på at vildlede vælgere til det lovlige opstillingsberettigede parti Stram Kurs.

Den fremmede homofile kriminelle terrorist Abdel Aziz Mahmoud kendt fra det regimeejede DR, har ulovligt registreret domænenavnet stram-kurs.dk for at chikanere det lovligt opstillingsberettigede politiske parti Stram Kurs, der har domænet stramkurs.dk.

Det falske stram-kurs.dk domæne viderestiller til en forening der hedder Mino, ledet af det særdeles overvægtige perkersvin og evige offer Niddal El-Jabri, der er opvokset Skagensgade 31, 2. 13, Høje Taastrup, 2630 Høje Taastrup, men som nu bor Følager 11, 03. 0006 2500 Valby. Mino selv holder til på Sankt Peders Stræde 28 i hjertet af København K, imens danske studerende må opgive deres studier pga. boligmangel i Storkøbenhavn (for etniske danskere).

Gode adresser i hjertet af byen er dyre, men det er intet problem, når det hemmelige politi betaler. Regimet sikrer Niddal El-Jabri 1.134.835 skattekroner om året, hvoraf 300.000 kroner kommer direkte fra terrororganisationen på Klausdalsbrovej.

Den sidste Britta HAYAT Nielsen og Sanjay Shah er ikke født. Du betaler:

Regnskab for 2017 for PET’s agentvirksomhed Mino med Niddal El-Jabri i spidsen som lønnet direktør. Han har tydeligvis fuldstændig styr på professionel tilskudssøgning, bedre kendt som tyveri.
Den “almennyttige forening” er helt nede i lommen på regimet og dets hemmelige politi, der helt åbenlyst fører “skjult” valgkamp med kæledyr, public service, statskasse og efterretningstjeneste.
Araberrygerklub i hjertet af byen: Ingen kvaler – PET betaler.
#DetDanmarkDuKender, hvor Rasmus stjæler aaaaaaalle Politiets ressourcer (Fact: 2 ud af 3 i dommervagten er ikke en dansker, der er flere tolke end jurister).
Lars Kragh Andersen, fyret PA.