Venezuela afviser ynkeligt amerikansk kupforsøg

I det store taberland, det dybt forgældede sociale u-land Taber-USA, hvor over 50 procent af befolkningen er overvægtige og har diabetes, har kapitalmilitæreliteoverklasseregimet igen forsøgt sig med et ynkeligt, grådigt og helt desperat kupforsøg i verdens største olielager Venezuela.

Vestlig og dermed dansk MSM har råbt og skreget om, hvor slem Maduro er, og hvordan en lille forkælet overklassedreng, der har boet hele sit liv i USA, pludselig skal til at være Venezuelas nye præsident. Ingen nævneværdig person i Venezuela har ikke fået tilbud om hurtige dollars. For CIA-regimet, er det et bordel, hvor der skal lukkes en hurtig handel med vold. Fast food.

Uheldigvis for CIA, har Venezuelas militær og befolkning pure afvist den lille udenlandsuniversitetsdreng, uanset hvor meget Det Hvide Hus desperat har forsøgt at tilægge ham legitimitet sammen med MSM og deres beskidte dollars.

Prisen må helt almindelige mennesker i Venezuela som altid betale, hvor man lider under både kartelkunstige lave oliepriser og sanktioner. Ecuador har meldt sig ud af ALBA og udleverede for nyligt Assange til imperiet efter over 6 år mod mafiabeskyttelse og IMF-lån.

Venezuela har heldigvis valgt en anden vej – uden prostitution.

To værdige statsledere.
Juan Guaido i Washington.