Hval indfanget i Norge, beskyldes for at være russisk spion

Vi kender det jo alle sammen.

MSM anført af CNN beskylder nu en hval i Norge for at være en toptrænet hemmelig russisk agent. Om hvalen skulle svømme ind i Norge for at se de mange store hemmeligheder på den norske havbund, for derefter at svømme tilbage til Rusland igen og fortælle dem videre til Putin, melder historien intet om. I hvert fald er den blevet indfanget i Norge under alvorlige anklager.

Om den er blevet tildelt sigtedes rettigheder, har fået beskikket en forsvarer eller er blevet fremstillet, melder historien heller intet om.

Tør man tage Oslobåden fremover?

Det er ikke altid, en objektiv journalist fra den frie presse er sandhedsvidne nok. Under disse vanvittige anklager, har Ekstrabladet også været nødt til at inddrage en “ekspert”, Martin Biuw; Der livligt beretter om, hvordan hvalen villigt sælger enhver militær hemmelighed til russerne for en fisk.