Vestligt terroristlegetøj fundet i Quneitra, masser af babypudder

Imens verdens to rigeste lande, henholdsvis Saudi-Arabien og Qatar, har modtaget præcis 0 påståede “flygtninge”, så kan man ikke beskylde dem for at have siddet på pengene, når det er kommet til blodigt terroristlegetøj, der har destabiliseret “det arabiske broderfolk” i Syrien.

Syriske myndigheder har tirsdag beslaglagt efterladt terroristlegetøj af vestlig- og Golfoprindelse nær Quneitra i det sydvestlige Syrien.

Thuraya satellit kommunikationsudstyr fra De Forenede Arabiske Emirater.
Svensk Dialon babypudder af jordansk, saudisk og kuwaitisk importoprindelse. Når man forbinder en elektronisk detonator, kan lidt sved på fingrene være nok til at slutte kredsen. Subsidiært anvendes det ved bleskift, når russiske fly har overfløjet området.
Ikke billigt amatørudstyr.
Når man laver random minefelter uden kort og ryger hash, er det en god ide at tage sine forbehold. Ingen kvaler – Vesten og Golften betaler.