300 kristne myrdet i påsken, Paludan runder 12.000 vælgererklæringer

Hvis muslimer i Danmark bare kunne nøjes med at “krænke” danskerne, som Rasmus Paludan “krænker” dem, så ville integrationen i Danmark være den største succes nogensinde. Der er 51 muslimske lande i verden, men kun et enkelt land til danskerne. Alligevel måtte Brønshøj vinke farvel til sin pølsevogn pga. vold og trusler fra muslimer, da den ikke serverede halalpølser. Men det er allerede en gammel harmløs nyhed fra danskernes eneste land.

I mellemtiden er 300 kristne blevet myrdet i påsken, imens Rasmus Paludan kaldes “hadprædikant” i MSM. Alligevel har over 12.000 myndige danske vælgere givet ham en vælgererklæring, der mener at islam skal forbydes totalt i hele Danmark, hvilket naturligvis er utroligt positivt. Han er godt på vej til at underholde Forrædertinget.

Vi glæder os meget og vil stille hele vores netværk til rådighed, når Rasmus Paludan skal til Damaskus og underskrive en hjemsendelseserklæring for samtlige såkaldte “syriske flygtninge” med Assad. Syrian Air har 15 fly i sin flåde, der kan fragte 150 passagerer af gangen (Airbus siger 100), dvs. 300 når vi fylder lastrummet og bruger den længste bane i Kastrup. Med to ruter om dagen, er det næsten 10.000 hjemsendelser i døgnet. Sign the deal!

Lad Assad gøre med dem, hvad han vil. Vil han torturere dem, fint. Myrde dem – knæk og bræk. Syriens leder må gøre lige nøjagtig hvad han vil med syrere i Syrien, så længe de ikke er her.

Syrienblog donerer 1 krone til Stram Kurs for hver 1000 kroner Nicolai indsamler til Christian Friis Bachs pensionsordning. Indtil videre har Nicolai sikret Rasmus Paludan et bidrag på 1000 kroner.

Det er efterfølgende kommet frem, at tre ofre var overforkælede milliardærbørn på virkelighedsfjern luksustur med Daddys dankort fra Danmarks rigeste taberfamilie, der er den største sponsor af det siddende regime og af islam i Danmark. Virkeligheden indhentede dem.

Landsforræder Anders Holch Povlsen er Skotlands største jordejer – langt væk fra dansk skat. Han ejer 2/3 af kæden “Normal”, hvor kvinder i hijab ofte ses bag kassen. I Cambodja bliver lokale medarbejdere behandlet som profitdyr, hvor pauser er “no go”. Når han endelig viser sig i Danmark, må dødelige danere straks vige; Så er det med 212 km/t på motorvejen.

Anders Holch Povlsen kan dog trøste sig ved, at Sri Lankas regering har meddelt, at den udbetaler kompensation til ofrene, svarende til 4000 kroner pr. offer. I hans tilfælde er det hele 12.000 kroner i grønne tal, der sprøjtes direkte ind på bundlinjen, hvilket må glæde en tallets mand, der ikke har tålmodighed til frokostpauser i Cambodja eller mindre end 200 km/t på motorvejen.

Det siges, at udseende er alt. Skulle den sidste nu enearvende datter være single, er vi naturligvis åbne for en date – ligemeget hvordan hun ser ud.