Gammel ubrugeligt lort brændt ned

En perfekt placering i hjertet af Paris til arbejder- og studieboliger.

En gammel ruin, der var så faldefærdig at selv Guds vilje endelig ville skåne den med en velfortjent brand, har fået den franske elite til at indsamle milliarder og skabt røre hos MSM. Kirken tilhørte en pædofil sekt fra mellemøsten med hovedsæde i Rom, der elsker at dyrke hård homofil sex med mindreårige småbørn. Der er intet europæisk kulturarv over pædofile mellemøstlige korsriddere, der påtvang Europa sin tro – men sejrherrerne skriver historien.

Desværre er det ikke milliarder til produktive samfundsaktiver som almene boliger til franske studerende og arbejdere, et universitet eller et hospital på den centrale placering, som eliten har samlet sammen til, men der imod til en falsk genopførsel af det gamle lort, der frem for alt er et symbol på den mellemøstlige invasion af Europa.

Vi må da håbe, at Gud trods alt nåede at blive vækket og evakueret. Det er nok sidste gang, han ryger i sengen.