Løkke fordømmer Paludan – ISIS marcherer i Kabulhavns gader

Mange undrer sig over, hvorfor vi skriver om disse begivenheder i Kabulhavn og om Skt. Paludan. Hvad har det overhovedet med Syrien at gøre og hvorfor rager det Syrienblog? Der gik ikke et døgn, før svaret kom helt automatisk. Et svar vi naturligvis godt kendte.

Egentlig burde vi jo stå nede på gaden, kalde dem for moderate oprørere og uddele våben til dem, så de kan “vælte Løkke-regimet”, hvis tropper bruger CS-gas mod civile på gaden, men heldigvis for danskerne, er vi ikke lige så offensive som deres vanvittige regime.

Det siges at ISIL er besejret, men det er vist kun i Syrien, det gælder.
Landsforrædersvin Lars Løkke Rasmussen og den socialdemokratiske LO-organisation HIPO-forbundet fordømmer “provokatøren Rasmus Paludan“, imens ISIS marcherer i Kabulhavns gader sammen med bilbomber, bilbrande, gadekampe, vold, trusler og terrorisme.

Der er 50 majoritetsmuslimske lande i verden, heraf flere af verdens rigeste stater, men der er intet så sjovt som playground Danimarkistan og beskidte danske luderpiger. Husk på, at de stadig kun udgør under 10% af befolkningen, men alligevel fylder for 200%.

Det bliver kun værre, kammerater. Bevæbn jer selv og stol aldrig på regimet og deres medier. Danmark vågner – udlændinge ud! Lad Assad likvidere dem i hele familier, som det affald, de er.

De er ikke mennesker og skal aldrig behandles sådan.

Formentlig hjertelæge.
“Tak for asyl, familiesammenføring, indfødsret, SU, børnepenge og nemme danske luderpiger.”
Hvorfor?
Playground: “Jeg er bare med fordi det er sjovt”
“Allahu akbar”, “FUCK JER” (til Politiet)