12 timer i Playground Danimarkistan

Playground: “Jeg er bare med fordi det er sjovt”

Endnu et halvt døgn i #DetDanimarkistanDuKender
Hjertelægerne synes vanskelige at integrere for deres gæstfrie værter på Mohammedsborg. Hvor er Rasmus Paludan dog skamfuld, at han kan være bekendt over for jizya-yderne, at lade sig forfølge, true og overfalde af Shariatingets kulturberigende hjertekiruger og raketforskere.

Terroristerne skal vist have lidt bedre styr på det GSM-modul, der antænder sprængladningen. Heldigt for Rasmus, der tydeligvis skulle være likvideret med dagens bilbombe i Kabulhavn.

Man bliver overrasket over, hvor fredeligt Damaskus og Aleppo er. Ironisk nok er det nu kommet frem, at regimet i Kabulhavn nu har brugt kemiske våben i form af CS-gas for at sprede de moderate forsamlinger af velintegrerede hjertelæger. Løkke must go!

Anvendelse af CS-gas er forbudt, jf. Konventionen om kemiske våben (CWC) af 1993, som Danmark har underskrevet og ratificeret. Rusland må hellere lave en rød linje med flyveforbud.

Med 50 muslimske lande i verden, er der kun to grunde til, at der er muslimer i Danmark. Fordi det er sjovt og fordi de kan. Der er ikke andre årsager end det.

Bilbombe i Kabulhavn: MSM har været meget omhyggelige med ikke at bruge ordet bilbombe.
Krig: Eksplosivstoffer kraftigere end Forsvarets håndgranater kaldes “fyrværkeri”.
Velkommen til Kabulhavn: Regeringen må jo overveje om den skal begære NATO’s Artikel 5 aktiveret, hvis ikke den selv kan holde Kabulhavn længere. Grundlovens § 79 er de facto ophævet.
Adgangsforbud: Smilets by med hjertelæger.
Playground Danimarkistan: Kabulhavn er et funny-land, hvor man tager hen og får bolig, ydelser, mange børn og dermed mange børnepenge. Keder de sig, kan de bare gå ud på gaden og sætte ild til hvad de har lyst til. Der er 50 majoritetsmuslimske lande i verden, heraf flere af verdens rigeste stater, men der er intet, der er lige så sjovt som Funhouse Luderdanmark og danske luderpiger.
Shabiha: Væbnede bøller loyale over for Løkke-regimet forsøger at holde styr på alle deres hjertelæger.
Assad: I februar kaldte han Europa for “vores største og billigste fængsel, hvor fangerne selv tager han og låser døren”. Folketinget er meget snobbede, når det kommer til at lave aftaler med Assad, men betro os: Et pres for en udleveringsaftale kommer aldrig fra ham. Få nu genåbnet den ambassade og tal med ham. Assad har intet at vinde ved det, men hans svaghed er, at han er kendt for at være for flink. Det er egentlig skræmmende at konstatere, hvordan kamphandlinger i Syrien ophørte efter “flygtningestormen” i 2015.
Lidt har man alligevel ladet sig inspirere af Assad. Klorgas skulle være mere effektivt, da det løser problemer permanent i modsætning til CS, der blot udskyder dem. De skal dræbes som Omar alle sammen – dog gerne mere smertefuldt.
Homs efter man havde udfordret Assads voldsmonopol, der blev besvaret med fly, kampvogne, artilleri og tre års belejring inden resterne af lidt skind og ben kapitulerede i 2014. Det Muslimske Luderskab fik fuldstændig som fortjent af folkehelten Assad. Først af faren og nu af sønnen. En familie af ære.