Der findes ingen medier hos Facebook og Google – kun lydige slaver

Der findes kun slaver på massemediet Facebook. Facebook er en landsskadelig terrororganisationen ejet af fremmede kræfter hos en fremmed magt, der ikke vil Danmark eller danskere noget godt. Selvfølgelig vil disse fremmede kræfter beskytte deres magt – det kan man ikke bebrejde dem. Man kan kun bebrejde dem, der søger slavestatus hos disse beskidte kræfter. Hvorfor? Ja, man kan godt leve uden Facebook.

Det Facebook og MSM kalder “ikke-autentisk og vildledende adfærd“, var det samme NKVD kaldte “trotskistisk fascisme” i 30’erne. Det er jo helt forståeligt, at de fjerner ting de ikke kan lide. Vi ville også fjerne Facebook, DR (og såvel nye som gamle borgerlige) med en meget brutal vold og magt, hvis vi havde magten til det. Det er bare ynkeligt, at de ikke vil indrømme og stå ved, hvad de er.

24Nyt er selvfølgelig bedre og langt mere troværdige end Berlingske Media, Politiken og DR. Det var Land og Folk og Fædrelandet også. Deres polarisering mod “venstreorienterede nyheder” er dog meget primitiv og MSM-agtig. Hvorfor skal politik latterliggøres og reduceres til to stier og farver med Forrædertinget som forbillede? Så er de vist heller ikke mere alternative, end at de ønsker NATO-oprustning, og at manden bag opstiller til regimets valg for en borgerskabets milliardærfrue, og dermed er en landsforræder og terrorist. 2/3 af deres såkaldte nyheder er i øvrigt udvalgt MSM-ekko. Og hvad sker der lige for det navn? Måske er 24Nyt bare MSM’s helt eget ikke-MSM medie, som NB er Forrædertingets effektive ventil og rigsmandsfruebeskæftigelse. Vi aner det ikke. Men Facebook og DR er i hvert fald noget værre svineri. Hold jer dog fra dem.