Berlingskes flygtninge-generator slår til mod Marie og Assad

Der eksperimenteres meget med kunstig intelligens for tiden, men når det kommer til debatindlæg i avisen, skulle man måske sætte grænsen. De døende medier er desperate.

Den syriske flygtning “AB” (kan det være Anders Breivik?) har i dag trykt en komisk kommentar i Berlingske på fuldstændig perfekt journalist-dansk. Det var således meget kreativt af konvertit Carolina Ayar Kamil at vælge det første og det næste bogstav fra alfabetet, da hun skulle opfinde et initial til hendes fiktive flygtningekarakter.

Det er meget usædvanligt med anonyme debatindlæg i avisen. Det er normal kutyme, at en debattørs fulde navn og adresse publiceres sammen med indlægget i en avis, da det jo ellers lige så godt kan være skrevet af påskeharen, tandfeen eller julemanden.

I en tid med “fake news” burde disse principper ikke være blevet mindre, men MSM er fredet, når de skal opfinde velintegrerede flygtninge, der altid på fejlfrit journalist dansk hader Assad.

Den døende bistandsklient, terrororganisationen Berlingske Media er tilsyneladende ikke færdig med at udstille sin desperate og underholdende dødskamp endnu.

I bedste fald har Assad en ide om, at der er noget der hedder Danmark et sted i Europa. Maries lovlige og uvæbnede tur er ikke noget, han har planlagt, selv om Berlingske er desperate for, at fremstille det sådan. Bare Berlingske dog gik halvt så meget op i den jihadisttrafik, der er mellem Syrien og Danmark. Eller hvad med turister i Saudi-Arabien og Israel?

Alle syrere i Danmark – også “hjertelægerne” – skal naturligvis udvises til Assad. Især hvis de bliver forfulgt af ham. Spørgsmålet er udelukkende, om de kan spare op til en billet selv, eller om de skal udgrave jyske motorveje med rustne spader i pyjamasdragt og lænker først, for at spare op til at blive udvist. Timelønnen er 50 øre før dansk indkomstskat, men man kan jo håbe, at Syrian Air ind i mellem har forskellige kampagner og tilbud, inden vi ender med at have 4-sporede motorveje og jernbane mellem Thyborøn og Harboøre.

Landsforrædersvin Carolina Ayar Kamil (Lykkesholms Allé 11, 1. th, 1902 Frederiksberg C, mobil 61 66 09 68), der er islamisk gift med en perker, har tydeligvis fået blandet rollerne sammen og bør tage en vigtig beslutning. Vil hun være journalist eller islamistisk debattør hos Berlingske?

Besøg evt. den nyligt oprettede joke fleresider.dk for at lære, at de er gode og alle andre er onde.