Fordømmer pandaer for ytringsfrihed i Kina – dansk partileder dømt for ytring

Samme dag som Pamper Stine Bosse, der aldrig nogensinde har haft et arbejde og tjent sine egne penge, sidder med sin nyeste iPhone i Go’ Morgen Danmark og fordømmer to pandaer for Kinas manglende ytringsfrihed, har partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs fået en straffedom hos HIPO Danmark for en forbudt politisk ytring her i landet – parallelt med at et bestyrelsesmedlem af Enhedslisten har trukket sig fra alle poster pga. en voldtægtssag. Sidstnævnte er lokalnyt, ikke forsidestof hos MSM – i modsætning til Paludans slemme ytring.

Anmeldelsen kom fra negersvinet Bwalya Sørensen (arbejdsløs), der som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavet nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig. På trods af 30 år på overførselsindkomst i Danmark, er den børnepengemodtagende negerfabrik til fire endnu ikke i stand til at sammensætte en hel sætning korrekt på dansk.

Hvide farmere i Sydafrika. Bare vi dog udviste samme gæstfrihed her.
MSM, HIPO og Bwalya Sørensen vil skide disse ofre et stykke. White Lives Matters?