Klage over PET-drabsforsøg opfattes som “orientering” hos JM

Måske er det klogt, at PET ignorerer os, fordi JM’s ufrivilligt høflige ingentingsbehandling udstiller nærmest HIPO bedre. Helt som forventet ren underholdning.

Den Distortionglade Hellerupteenager, klasse- og landsforrædersvin Josefine Fibiger Bundesen fra Justitsministeriets påståede Sikkerhedsafdeling, der offentligt har proklameret, at hun elsker Nutella, Politiken, Christiania og Roskilde-festival, har “behandlet” Syrienblogs klage over det kriminelle skudattentat imod en uskyldig børnefamilie i Skanderborg i 2014, som underafdelingen PET forårsagede, og som stadig ikke er efterforsket fem år senere.

Det er altid fornøjeligt, når Justitsministeriet reagerer fuldstændig som vi forventer på et politisk motiveret drabsforsøg i Danmark. Med hån og nedværdigelse. En nyansat lærling, direkte fra Distortion. Det er ikke tilfældighed. Det er symbolik – en klar besked. Vi er uden mandhælg.

Forestil jer så, hvis det var en beskidt og fremmed synagoge, der var blevet ramt i Skanderborg i 2014. Kun noget så beskidt, er helligt for den psykiske afviger, homofil Søren Pape Poulsen, der hører til totalfikseret på et lukket psykiatrisk tugthus for farlige seksuelle afvigere.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er frustrerede over, at den fem år gamle sag ikke er opklaret. Vi har givet regimet en chance for at undgå ting, der ikke bør ske i Danmark, men det er naturligvis begrænset, hvor længe vi kan agere lerduer for kriminelle. Trækker det ud fem år mere, må vi putte 100 danske islamister med børn i en Tombola og trække lod om, hvem der skal cleare.

Hvis så bare Skattestyrelsen var lige så lallede, men vi skal love for, at reglerne der bliver overholdt. Det er ubetinget Danmarks mest disciplinerede myndighed. Der er sjovt nok ingen slinger i valsen i sagsbehandlingen af flere år gammel manglende skattebetaling.

Held: Tilfældigheder ville, at Pikslikker Søren Pape Poulsens kriminelle racefremmede boytoy blev dømt for spirituskørsel i stedet for børnemord. Men han havde en sjov aften – som regel på LA bar, hvor han muligvis mødte og hvervede Josefine-pigen.
Landsforrædere og medlemmer af det “åh, så neutrale Kongehus” til homofil-award 3. april. Hvornår får pædofile, podofile, nekrofile og zoofile deres pris og TV-show? Diskrimination!
HIPO’s PR-spindoktorer fører dem ellers frem på beskidte jødemedier, imens vi har de facto straffrihed for tyverier og indbrud i hele Danmark. I gamle tillids-Danmark var det tyvens skyld, i dag er det dig, der ikke har sikret dit hjem godt nok imod Papes kulturberigere.