Marie tog til Syrien, MSM berøvede hendes beretning

Marie Meier har taget mange flotte billeder i Damaskus på sin rejse, men kun dette kedelige billede skulle frem i Berlingske, så man kan se, hvordan Marie Meier er i lommen på Assad. Berlingske overså helt, at i baggrunden bag Assad, hænger en kalender fra oppositionsgruppen SSNP, der har været forbudt i Syrien helt frem til 2012. Endnu en historie om virkeligheden vs. en døende respiratorpresse.

Du kan flyve til Beirut direkte fra København og tage en taxa til Damaskus. Ved grænsen kan du som EU-statsborger købe et visum uden nogen former for forhåndsansøgning til 50 dollars. Grænsebetjenten, der stempler dit visum ind i dit pas, laver ingen elektroniske opslag og aner ikke hvem Haifaa Awad eller Naser Khader i Danmark er. De kan begge stå ude foran Assads præsidentpalads om fire timer, hvis de vil.

Berlingske skriver i dag om den danske rejseblogger Marie Meier, der har været turist i Syrien. Vi kan ikke linke til Facebook-ejede medier, man man kan finde hende på disse. Marie Meier er helt lovligt indrejst i Syrien som helt almindelig turist. I 2018 var der 16700 EU-borgere med turistvisum i Syrien, herunder adskillige danske statsborgere og undertegnede, så egentlig er det jo ikke noget nyt. Vi er allerede “Assads agenter”, men det går ikke, at lyshårede Marie Meier kan berette om nogen anden virkelighed uden MSM’s filter, så hun skal også umyndiggøres.

Berlingske beskriver, hvordan Marie Meier blev “fulgt rundt” af syriske statsguider – noget både vi og Marie Meier godt ved er løgn. Marie Meier kunne bevæge sig fuldstændig frit rundt i Syrien, men VisitDenmark er jo sådan set også statsejede, så lad os bare sige, at turister i København bliver “fulgt rundt” af det danske regime. Marie bliver behandlet som en naiv influencer, der kynisk bliver udnyttet af Syriens regering til at lave en eller anden forestilling, hvilket er latterligt. Ingen i Syrien har nogensinde bedt Marie komme, men det er sådan MSM behandler virkeligheden uden for deres Reuters-oversættelser fra Ritzau og moderate oprørere.

Den pustende respiratorpatient Berlingske beskriver i sin dødskamp, at man ikke kan komme ind i Syrien, hvis man har sagt eller gjort noget forkert og at man skal følges rundt af guider godkendt af efterretningstjenesten. Den døende journalist Carolina Kamil har tydeligvis aldrig nogensinde været i Syrien eller uden for Ritzaus britiske og amerikanske oversættelser.

Som sandhedsvidne om hvordan Marie er blevet udnyttet og misbrugt af Assads agenter i Damaskus, på en tur hvor ingen af dem var med, har komapatient Carolina Kamil i Istanbul hentet hjælp hos britiske Scott Lucas fra University of Birmingham i Edgbaston.

Hvad skal der blive af Carolina, når virkeligheden overtager hendes premiumkontanthjælp fra det danske regime (læs; mediestøtte). Hun er om nogen agent af et regime!

Læs Marie Meiers egen kommentar på hendes eget domæne her, hvor hun åbenbart skal forsvare, at hun ikke rejste til USA, Israel eller Tyrkiet, som man ellers gerne må for Berlingske.

Norske Christian fra Unusualtraveler.com besøger Syrien i 2017:

Britiske Xavi fra travellingtheunknown.com besøger Syrien i 2018:

Svensk-palæstinensiske Andrawos Bassous besøger Syrien i 2018:

Kilde: Unusualtraveler.com
Milliardær Christian Van Thillo, ejer af Berlingske med tætte forbindelser til EU-regimet, får årligt pumpet formuen med 35,5 mio. danske skattekroner i mediestøtte, imens sygehuse og skoler lukker.