Kinesisk præsident forærer pandaer, Danmark sniger delegation ud af bagdøren

Kinas regering har foræret Danmark pandaer som et tegn på venskab og samarbejde. Danmark svarer igen ved at tillade terrorsympatisører foran Christiansborg, sådan at en kinesisk delegation måtte sniges ud af bagdøren under et besøg på Christiansborg.

Kinesiske migranter i Danmark er de mindst kriminelle, de bedst uddannede og de mest arbejdssomme. Det holder ikke Skat tilbage fra at forfølge Huaweis medarbejdere i Danmark.

Kinesiske turister er ubetinget den turistgruppe, der bruger flest penge i Danmark. Over 1700 kroner i døgnet på Royal Copenhagen, Georg Jensen, Lego og Ecco-produkter samt ravsmykker og dansk ost, ifølge VisitDenmark. At der er visumkrav for kinesere er direkte dumt. Om Danmark så betalte deres flybilletter, ville vi tjene penge på det.

I 2014 var den kinesiske turismeomsætning i Danmark med 161.000 hotelovernatninger på over 186 mio. kroner, så det er tusindvis af danske arbejdspladser, vores venner skaber.

De kommer her lovligt med egenbetalt visum, hotel og returbilletter og foretager sig intet andet under deres ophold end at pumpe danske erhvervsdrivende og statskassen med penge. Som tak bliver de ofte mødt af tricktyve på Strøget, inviteret af Forrædertingets Schengen-helvede og asylparadis – der fratager dem deres ejendele og gode ferieminder.

Skyd først, spørg bagefter
– Den ordre Københavns Politi burde have, når nogen generer kinesere.

Syrienblog vil naturligvis teste, om ytringsfriheden er tosporet eller ensrettet hos HIPO.

Som nuclear triad med verdens største hær og som det land i verden, der henretter flest kriminelle og religiøse ekstremister, er Folkerepublikken Kina på alle måder et fyrtårn for fornuft.