Trotskistelev hos Politiken henviser til Jyske Lov: “IS-terrorister skal til Danmark!”

Politiken vil benåde IS-terrorister under henvisning til borgerbeskyttelsen i gammel Jyske Lov, men udelader sjovt nok alt om berøvelsen af mandhælg og fredløshed for samfundets forbrydere.

Politiken udnytter nu små piger til at fremme deres landsskadelige politiske agenda, mod at eleverne får lov til at føre sig frem. Under henvisning til Jyske Lov, der fremstilles som et ubestridigt grundlag for Danmark, har de fået elevpraktikanten Frida Ingeborg Tingberg Petersen til at argumentere for, at IS-terrorister (de romantiserer dem tilmed, ved konsekvent kun at kalde dem krigere) naturligvis skal tilbage til Danmark, hvor “vores borgere” jo “hører hjemme”.

De pinlige henvisninger til Jyske Lov er meget malplacerede, fordi lille Frida Ingeborg Tingberg Petersen desværre udelader de mest fundamentale elementer ved netop Jyske Lov: Frakendelsen af forbrydere mod samfundets mandhælg og deres henstilling til fredløshed, hvorefter enhver anden borger i samfundet helt straffrit må berøve, befamle, voldtage og myrde den fredløse.

Skal vi følge Frida Ingeborg Tingberg Petersens analogi, skal samfundet lade os slagte dem straffrit som de kvæg, de er. Glem ikke, at Jyske Lov også straffede alle, der husede en fredløs.

Et helt grundlæggende element i Jyske Lov var, at kun en mand, der forsørger sig selv og hele sin slægt, er berettiget til mandhælg i samfundet. Medmindre at hendes far var kongen, ville Frida Ingeborg Petersens værdighed udelukkende være et spørgsmål om nogen ville giftes med hende og ikke mindst hvem. Friducha er i øvrigt en hyldest til den jødiske trotskist Frida Kahlo, der var kendt som Trotskijs personlige pikslikker. Da Stalin sørgede for at hendes elsker fik en isøkse i kraniet i Mexico, begyndte denne prostituerede at male Stalin-portrætter i stedet. Et påfaldende forbillede, Politiken-aspiranten har valgt.

Der tages forbehold for, at pigen kan være blevet udnyttet og vildledt af voksne jøder som Anders Jerichow og Herbert Pundik hos den farlige og landsskadelige terrororganisation Politiken.

Drop den kreative jødeklasse og få dig et rigtigt arbejde, Frida.