Talibans danske ambassadør: Mullah Nagiebullah laver public service

Mullah Nagiebullah er hyret af den danske stat.

Nagiebullah Khajas varme relationer til USA-oprettede terrorgrupper i Afghanistan og Syrien har længe været velkendte. Det er velkendt, at Taliban i dag primært er finansieret fra Qatars hovedstad Doha, hvor også Talibans politiske repræsentation er placeret.

Terroristen eller aktivisten som han markedsføres, er således lønnet af bl.a. Qatars emir (kontrakt med al-Jazeera) og Danmarks Radio (Forrædertinget) i forening.

TV2 fik som bekendt seerrekorden Date mig nøgen, så Danmarks Radio må nu gøre revanche med et face-to-face møde mellem en Talibaner og en fhv. dansk realitysoldat.

Han kan frit rejse ned til Taliban som en anden mullah-diplomat og diktere, at DR’s folk ikke skal kidnappes denne gang, men at der i stedet skal laves noget god tv til statsejede DR – mod kontant betaling til Taliban mullahen.

Det skal måske understreges, at Taliban har henrettet 43 danske soldater de sidste 18 år – udsendt af selv samme stat, som Mullah Nagiebullah. Og brugt 13 milliarder kroner på at bekæmpe Taliban, som man nu laver reality-TV med.

En god aftale for alle:
Danmark skal ud af Afghanistan.
Mullah Nagiebullah skal ud af Danmark.

Mullah Nagiebullah i midten med Taliban-vennerne respektfuldt omkring sig.
Selv Al-Qaeda i Syrien stopper op og lytter, når Mullah Nagiebullah viser sig.
En normal afghaner var blevet henrettet her, men Taliban smiler, poserer, giver interview og gør honnør, når Mullah Nagiebullah viser sig.
Mullah Nagiebullah som gæst hos Mostafa Farag/Abu Sulayman Muhajir, talsmand for al-Qaeda i Syrien.
Mullah Nagiebullah som gæst hos nu afdøde Abdel Moneim Salem Khalifa Belhadj, kendt som Abu Talha Al-Libi / Abu Talha al-Hasnawi i Syrien. Efter NATO-mordet på Gaddafi, hvor bl.a. danske F-16 fly og skattekroner i 2012 bragte Al-Libi ud af fængslet i Libyen og “National General Conference” til magten, blev Al-Libi af den NATO-indsatte regering sendt fra Libyen til Syrien for at sprede kaos der, hvor han fik ansvaret for mange fremmedkrigere fra udlandet, bl.a. danske Syrien-krigere, som han har hyldet i Ekstrabladet. Krigen i Syrien gik ikke godt for al-Qaeda og Abu Talha måtte flygte tilbage til Libyen, hvor han endelig blev dræbt i januar 2019 uden for Sabha af Feltmarskal Khalifa Haftars styrker.


Når man er lønnet og beskyttet af Forrædertinget, MSM, Qatars emir, Taliban i Afghanistan og al-Qaeda i Syrien, har man intet at frygte fra 118.dk på Nørrebro, hvor terroristen deler adresse i hjertet af København med bl.a. Ibrahim El Abdellaoui og Karima Bouylud, imens danske studerende ikke kan opstøve en studiebolig i nærheden af en studieby – imens danskeren Paludan bor i safehouse.

Det er i forbindelse med vores arbejde blevet Syrienblog bekendt, at Nagiebullah Khaja er personlig ven af Jakob Sheikh – spindoktor for Justitsminister Søren Pape. Hos MSM betegnes Mullah Nagiebullah naturligvis journalist, filminstruktør, aktivist og korrespondent. Vurder selv.