Risgnasker Michael Chau vil have erstatning

Endnu et integrationshåb i Aarhus Kommune.

ISIL-terroristen Michael Chau, der er dømt utallige gange for berigelse, narko, røverier og andre bumse-paragraffer, har nu søgt erstatning for sølle 13 måneders skattefinansieret terrororlov.

At mandens risgnaskende taberfamilie overhovedet fik lov til at rejse ind i Danmark uden penge, hotelbooking og returbilletter var jo allerede den første joke.

Den næste joke var, at Forrædertinget gav hele familien forsørgelse og pas.

Man stoppede ikke der. Også da Michael Chau blev dømt første gang, anden gang, tredje gang, fjerde gang, femte gang og sjette gang, valgte lovgiverne at beholde disse tabere.

Selv med en offentlig Facebook der var fuldstændig dedikeret til Islamisk Stat (ISIL) og med åbenlys fremtræden på statsejet TV, hvor Michael Chau stolt tilkendegiver at han vil til Syrien og kæmpe, er og forbliver risgnaskeren et nu erstatningssøgende integrationshåb hos HIPO.

Altså hvis danskerne skal integreres med dem. Ikke omvendt. Hvis ikke, er du i øvrigt fascist og nynazist. Hvis det så bare var SS, man skulle underkaste sig.

Fejl 1: At Michael Chau blev født.
Fejl 2: At Michael Chaus familie fik lov til at rejse ind i Danmark.
Fejl 3: At der ikke er dødsstraf i Danmark.
Fejl 4: At Michael Chau blev løsladt.
Fejl 5: At Michael Chau og hans familie stadig er lovligt i Danmark, nu også i frækhed som erstatningssøgende.

Vi glæder os naturligvis over, at pigen mødte Michael Chau på vores sider. Ærgerligt var det, at vores matchmaking kun udløste 13 måneders fængsel til Michael. Send hele hans risgnaskende taberfamilie lænkede hjem til Duterte. Den mand forstår, hvordan ukrudt skal udryddes.

Integration Aarhus: Med en kniv for et billede af Ahmed Akkaris hals.
Besættelsesmagtens kontaktofficer hos dens hjælpepoliti HIPO Fyn med den mere officielle og meget misvisende fortegnelse “Fyns Politi”. Trods ansættelsesforholdet er latterliggørelsen tydelig. De vantro er til grin. Det her land er en forlystelsespark, hvor man tager hen og bliver underholdt for sjov.