Ministre belejret af PET: ISIL kommer til Danmark – Eliten redder sig selv

Samme dag som landsforræder Lars Løkke Rasmussen udtaler, at Forrædertinget ikke vil anerkende Syriens fremragende Præsident Assad, og at de “er nødt til” at tage imod deres ISIL-terrorister med danske pas foræret af Forrædertinget, ses nedenstående HIPO-scener foran den homofili justitsforræders bopæl samt udlændingeforrædersvin Inger Støjbergs bopæl.

At redde sig selv fra druknedøden først når de har påsejlet et isbjerg er noget eliteforrædersvinene forstår – som de små perverse homoafvigende kujoner, de er. Danskerne kan drukne.

Vi husker alle hvordan Schalburgkorpset “reagerede” i 2014, da Syrienblog med flere måneders varsling advarede HIPO i Søborg, der kunne have pågrebet gerningsterroristerne med en rygende pistol. Når bare deres kæleterrorister angriber de rigtige, køber de popcorn og cola.

Schalburgkorpset i 2019: Mon de bliver beordret med inden for, når deres minister senere på aftenen skal spermes i røven af hans negroide spritbillist?
HIPO har prioriteret sikkerheden, når deres minister skal have den i røven af en kriminel spritbillist, imens Jakob Sheikh sutter hans pik. Når ISIL-terrorister vender tilbage fra Syrien, er der selvfølgelig intet HIPO-svinene kan stille op. Disse slanger redder kun sig selv. HIPO skal ikke have tilbudt at kapitulere af danske militser. Senest er de også begyndt at rekruttere 18-årige gymnasiepiger – kadetter – så desperate er de.
SAA Qawat Al-Nimr med en afsluttet ISIL-sag i hånden. Størstedelen af de syriske myndigheders terrorbekæmpelse er gået fra egentlige kamphandlinger tidligere til primært eksekutionsvirksomhed i 2018 og 2019. Piece of cake rutinearbejde/orlovsforhold, hvis du spørger drengene. Normalt bliver de bare skudt, men Brig. Gen. Suheil al-Hassan insisterer på, at hans infanteri skal fjerne hovedet.