Alle kurdere skal fordrives fra Syrien

Der er emner, der kan forhandles. Og så er der enkelte fundamentale ting, der ligger helt fast. Syrien er et arabisk land eller lad døden komme.

Enhedslistens progressive revolutionsfeminister vil nu knæle for Assad i stedet for Trump, efter at deres sugardaddy har givet afkald på sit legetøj. Ludere er et meget passende ord.

Alfred Lang fra AFA er blevet meget stille i sin romantiske fortælling om permanent revolution i Syrien og de grove vendinger mod fascisten Assad. Hans venners nye protektor i Syrien.

Tyrkere, kurdere, amerikanere, israelere og halvfede AFA-svin er beskidte undermennesker. De er fremmede og uinviterede. De skal fordrives væk fra Syrien en efter en.

De herreløse kurderkøtere ville gøre klogt i at følge efter deres amerikanske ejere – ud af Syrien. Men virkeligheden er, at ikke engang de vil have dem mere. Heldigvis har Johanne Schmidt-Nielsen en villa til 6,4 mio. kroner, og man må vel tage dem på ordet, når de siger asyl til alle.

Og til de romantiserende ligblege krigsturister… I bliver aldrig nogensinde Villy Fuglsang. I bliver kun fuldstændig til grin. Der er mere ære på VUC med bistand end hos kurdere i Syrien.

SYRIEN FOR SYRERE