Fordømmer Venezuela; Protester over alt i Europa

12 modige catalanere risikerer 25 års fængsel i spanske skueprocesser efter protester, hvor op mod 500.000 europæere deltog.

De Gule Veste demonstrerer dagligt i Frankrig. Tusindvis af europæiske brødre er forsamlet lige nu. Nogle har mistet et øje. Andre en hånd.

På Haiti er der også brudt optøjer ud. Tusindvis af mennesker kræver den USA-venlige Præsident Jovenel Moises afgang. Det er ikke meget vi ser til dem.

Hvad har Spanien, Frankrig og Haiti egentlig til fælles?

  • De støtter “protesterne” i Venezuela og kræver Præsident Maduros afgang.
  • Ingen protester i de tre lande er nævneværdige for global MSM, herunder påståede frie objektive medier i Danmark. Du bliver opdraget som et lille barn af dem. Ikke se, ikke høre, ikke sket. De skal nok lade dig vide, hvad du skal.

Bloggen Fightthepowerwithfreespeech havde et ironisk navn, når den var oprettet under jøderne Larry Page og Sergey Brins ejerskab. Nu er den væk.

Tidligere morede overklassen sig på Charlottenlund Travbane. Nu er det i Folketinget med spillehestene LA (Lars Seier) og NB (Peter Seier). Også Klaus Riskær har meldt sin ankomst.

Hos de nationalkonservastive på Uriasposten er dagens håb, at valget bliver (endnu) et populistisk udlændingevalg, der måske og i bedste fald medfører en PR-ø med 50 ufrivillige statister.

Seier-brødrene er spillelystne kujoner, simple ludomaner, som deres spillemodstander, den alkoholiserede og kriminelle Klaus Riskær. De vil skide danskerne et stykke i Schweiz.

Et folk der vil plyndres og udryddes, bliver det også.